2777
2789
منم ۳۳ هفته ام فک‌کنم عزیزمحسابش از دستم‌در رفته باید برم‌پروندمو ببینم😄۳۰ هفته بچه ات چن کیلو بود

عزیزم اپلیکیشن یک زن رو رو گوشیت نصب کن قشنگ هرروز برات میگه چندوقتته و چندردز تا تولد باقی مونده..

من ۳۱ هفته رفتم ۱۵۰۰ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اپلیکیشن یک زن رو رو گوشیت نصب کن قشنگ هرروز برات میگه چندوقتته و چندردز تا تولد باقی مونده..م ...

عه مرسی قربونت حتما نصبش میکنم.همیشه دغدغه ام اینه چن هفته ام دقیق

بهت نگفت وزنش کمه یا خوبه؟

من ۳۰ هفته رفتم ۱و۷۰۰ بود

خدایا شکرت

من ۳۴هفتمه دقیقا نمی‌دونم حالم چطوریه بی حال کسل کلافه خسته فقط بگذره دیگه من از این غلطا نمیکنم😅😅😅😅

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

خیلی سخته داغونم یعنیکمرمم خیلی درد میکنه دیگه خسته شدم

منمممم الان یه ماهه لگنم درد می‌کنه ببخشید استخون لای پام انگار چاقو فرو شده نه میتونم راه برم نه میتونم بشینم نه سر پا وایسم همش درد درد درد

هعی خدا                             

عه مرسی قربونت حتما نصبش میکنم.همیشه دغدغه ام اینه چن هفته ام دقیقبهت نگفت وزنش کمه یا خوبه؟من ۳۰ هف ...

خواهش میکنم عزیزم گفت خوبه..مال شمام ماشاالله خوبه عزیزم..

منمممم الان یه ماهه لگنم درد می‌کنه ببخشید استخون لای پام انگار چاقو فرو شده نه میتونم راه برم نه می ...

وای وای میفهممت به اونجا میگن استخوان عانه...دردش خیلی بده

ان شاالله به سلامتی فارق بشیم

منم😂😂ولی همش با دخترم و گوشی میگذرونم

منم همش با مامانم و گوشی 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️