2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن بیان

219 بازدید | 43 پست

با ریزش موهاشش چیکار میکنید؟ زیاده کمه چطوریه؟

قبلا پرشین داشتم اونقدر ریزش مو داشت دیوونمون کرد

اللن میخوام یه بریتیش بیارم اگه بدونم ریزش موهاش زیاده تا نیارم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشون می ریزه کلاً 

شاید بریتیش یکم کمتر

من گربه معمولی دارم از اول اجازه ندادم داخل خونه بیاد تو حیاط جا درست کردم واسه ش 

اونجا بهش غذا میدم با هم بازی می کنیم اما جاشو نگاه میکنم همیشه خیلی مو ریخته

یه بارم بازی کردیم خودشو چندبار تکون داد کلی مو ریخت 

موها تو هوا رقصان بودن 

تعجب کردم خیلی زیاد بود😂😂😂

بریتیش هم موهاش میریزه 

طبیعیه خب ادم یه کله داره خونه پر موعه دیگ اون حیوون که کل بدنش موعه میریزه دیگ هی باید فرچه بکشی مبل و فرش رو بدنش هم باشد شونه مخصوص بکشی تا حدی جمع کنی روزی دوبار 

یک روز در میون شونه میکنم 

کوتاه میکنم 

بهش ویتامین میدم 

شامپو مخصوص استفاده میکنم براش

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

موهاشون می ریزه کلاً شاید بریتیش یکم کمترمن گربه معمولی دارم از اول اجازه ندادم داخل خونه بیاد تو حی ...

من نمیتونم تو حیاط اصلا نگه دارم

از طرفی عاشق گربم

یک روز در میون شونه میکنم کوتاه میکنم بهش ویتامین میدم شامپو مخصوص استفاده میکنم براش

چه نژادی و با این رسیدگی ریزش موهاش در چه حده؟ تو حلق و غذای ادم نیس؟

من گربم موهاش تو چشام میرفت حتی یا لباسام پر از مو بود