2777
2789

بزرگترین درگیری من تو فامیل سر همینه‌ 

فلانی بزرگتره هر چی گفت جواب نده 

عمته‌ 

فلان کارته‌ 

من به پدر و مادرم و کسایی که لایق احترام هستن احترام میزارم بقیه به کتفمم‌ نیستن 

چه بخوان چه نخوان همینه‌ 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

اینجوری رفتارکنی بایدتودبه ترشی بندازنت😂

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگی و احترام ب سن نیس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بحث لیاقت نیست

بحث شخصیت خودته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تو سایت یکی گفت اگه مجردی و به بزرگترات احترام نذاری پس فردا که خواستی ازدواج کنی جلو خونواده همسرت میمون بازی درمیارن کوچیکت کنن یا اینکه تا حرف از ازدواجت میشه از بدی هات میگن که کسی نیاد تورو بگیره🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
تو سایت یکی گفت اگه مجردی و به بزرگترات احترام نذاری پس فردا که خواستی ازدواج کنی جلو خونواده همسرت ...

من نیازی ندارم کسی بیاد منو بگیره 

من انتخاب کسی نیستم خودم انتخاب می‌کنم 

اونم زمانی که بخوام

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍