2777
2789

خیلی دقیقه

فقط تمام شرایطو کامل توضیح بده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مشاور بگیر

امتحان کردم.

واقعا نمیتونه جای مشاور رو بگیره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسخه دیپ سیک رو دانلود کن و هروقت میخوای ازش سوال بپرسی روی حالت دیپ تینک بذارش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

جفتشون مزرخرفه فقط،یه پول مفتی به مشاور میدی.

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
نفهمیدم از حرفات هیچی 🙄😅

از گوگل نسخه deep seek رو دانلود کن. عکس یه دلفینه

توی صفحه چت یه حالتی داره همون پایین، حالت deep think. اونو روشن کن و ازش سوال بپرس

این نسخه کلا مخصوص موضوعات درسی و حل مسئله و..

بدون فی ل تر شکن کار می‌کنه درسته؟؟

اره

چرا نمیتونه

مثل یه مشاور دقیقا نمیتونه بهت استراتژی بده

اینکه کدوم درس هارو باید با کدوم بخش و چه زمانی بخونی.

وقتی یه مشاور خوب داشته باشی قطعا برنامه ماه به ماهش فرق میکنه

برنامه پاییز با زمستون فرق میکنه

برنامه تابستونم با پاییز

بعدش نمیتونه اولویت بندی رو درست مشخص کنه

یه مشاور هم دقیق تر خبر داره هم بر اساس نقاط ضعفت بهت برنامه میده و چکت میکنه هر هفته ولی بات نمیتونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چت جی پی تی منبع معتبر و دقیقی نیست هرچی بهت میگه تحلیلی هست روی مطالب وبلاگ ها و سایت ها و انجمن ها 

جمع آوری میکنه و یه چیز میانگین ازش درمیاره که ممکنه کاملا اشتباه باشه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer