2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی عزیزم

اون EP یعنی سلول اپیتلیال باید کمتر از ۲ تا ۳ در هر high power field باشه و وقتی عددش بالاست یعنی نمونه‌ای که گرفتی آلوده بوده شاید ظرفت الوده بوده یا به هرحال یه آلودگی حین نمونه گیری بوده.

با کمال میل 🌿

نتایج این آزمایش ادرار بیشتر موارد طبیعی هستن، ولی چند نکته برجسته دارن که بهتره بررسی بشن. بذار برات تفکیک‌شون کنم:

🧪 بررسی کلی (Macroscopy)

- رنگ: زرد – طبیعی.

- شفافیت: نیمه شفاف – کمی کدر بودن می‌تونه ناشی از وجود سلول‌ها یا مواد دیگر باشه.

- pH: ۸ – کمی قلیایی. ممکنه به دلیل رژیم غذایی یا وجود باکتری‌ها باشه.

- وزن مخصوص (Specific Gravity): ۱۰۱۲ – در محدوده طبیعی؛ نشون‌دهنده غلظت مناسب ادرار.

- سایر موارد مثل پروتئین، گلوکز، خون، بیلی‌روبین، کتون‌ها، نیتریت و اوروبیلی‌نوژن: منفی – عالیه، نشون می‌ده مشکلی در اون بخش‌ها نیست.

🔬 بررسی میکروسکوپی (Microscopy)

- WBC (گلبول سفید): ۳–۴ در هر میدان دید – کمی بالاتر از حد طبیعی (<۳). ممکنه نشونه‌ی التهاب خفیف یا عفونت باشه.

- RBC (گلبول قرمز): ۱–۲ – داخل محدوده‌ی طبیعی.

- EP (سلول‌های اپیتلیال): ۲۰–۲۵ – زیادتر از معمول (<۳). ممکنه نشون‌دهنده‌ی دفع زیاد سلول‌های سطحی دستگاه ادراری باشه؛ گاهی بر اثر تحریک، التهاب، یا آلودگی نمونه ایجاد می‌شه.

- باکتری: چند عدد – وجودش نشونه‌ی احتمالی عفونته، مخصوصاً همراه با WBC بالا و pH قلیایی.

- کست، کریستال، موکوس: نرمال یا به میزان کم – اینا معمولا اهمیت کمتری دارن مگر در شرایط خاص.

---

✨ جمع‌بندی کلی  

این گزارش نشونه‌ی عفونت خفیف یا التهاب جزئی در دستگاه ادراری رو می‌ده. توصیه می‌شه با پزشک مشورت بشه تا اگر لازم بود، آزمایش تکمیلی یا درمان انجام بشه—به‌ویژه اگر علائمی مثل سوزش، تکرر ادرار، یا درد دارید.

اگه خواستی می‌تونم برات معنی دقیق‌تر اصطلاحات یا تفسیر تخصصی‌تری هم بدم. دوست داری؟

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

با کمال میل 🌿نتایج این آزمایش ادرار بیشتر موارد طبیعی هستن، ولی چند نکته برجسته دارن که بهتره بررسی ...

خیلی خیلی ممنون ازت ❤️ 🌺 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️