2777
2789
عنوان

در مورد ارث سوال داشتم

114 بازدید | 13 پست

می‌خوان ارث پدر بزرگم رو قسمت کنن 

یکی از عمو هام نمیاد جلو هم در مورد خونه 

هم در مورد زمین های باغ میگه تا ۲۰۰متر اضافه تر ندینن بهم من نه میام جلو برای قسمت کردن نه میفروشم نه امضا می‌کنم خلاصه میخواد اضافه تر. داشته باشه میگه بابا گفته این ۲۰۰متر و میدم بدون مدرک البته هیچ مدرکی ندارم.

از نظر قانونی  کسی که مانع تقسیم ارث بقیه میشه چه حقی داره واقعا می‌تونه کاری کنه اضافه بگیره یا تا ابد مانع تقسیم ارث بشه؟

به نظرتون اینو چیکارش کنیم؟ 😭

گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوستی بده داخل پی وی پیام ارسال کنید بنویسید لینک مشاوره لینک را بهتون بدم

نه مانعی نمیتونه بشه چون مشاع هست و مال همه 

وقتی برین دادگاه انحصار وراثت کنین وسندو تک برگ کنین و بسپارین ب دادگاه ی مقدار پول دادگاه میگیره یا یک ارث دختری میگیره تقسیم میکنه بینشون همچیو 

... 

@مهری_متولد_مهر‍ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وارثی ادعا کند که مثلاً "وصیت‌نامه‌ای" دارد یا "در زمان حیات به او چیزی واگذار شده"، باید مدرک قانونی ارائه کند. در غیر این صورت، دادگاه طبق قانون ارث تقسیم را انجام می‌دهد.

نه گفتم ک ممکنه یک ارث دختری برداره یا کمتر

یک دختر بیشتر نیست ارثش از خونه حدود۹۰ملیون میشه

و از باغ ۶۰۰ملیون

این ارث دختریه

منظورتون اینه که همین حدودا برمیدارند برا هزینه دادگاه؟

ببخشیدا😅🥲

یک دختر بیشتر نیست ارثش از خونه حدود۹۰ملیون میشهو از باغ ۶۰۰ملیوناین ارث دختریهمنظورتون اینه که همین ...

بله دادگاه هزینش رو ب اندازه ارث یک دختر برمیداره معمولا اما سوال کنین شاید کمترم باشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه