2777
2789
عنوان

من ی سوال دارم

202 بازدید | 25 پست

البته اول مجردا جواب بدن بعد متاهلا بگن ،شماهام رو ازدواج اطرافیانتون حساسین یعنی کوچیک تر از شماها که حس میکنید میخواذ ازدواج کنه یا دوستاتون که ازدواج میکنن شمام حالتون بد میشه؟من اصلا حسود نیستم ولی تو این مورد انقدر ناراحت میشم ک تا چند روز زندگیم مختل میشه 

شمام این حس ودارید یا داشتید بنظرتون چرا اینجور میشه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونایی که خیلی کوچیکن و ازدواج میکنن فقط دلم براشون میسوزه میگم چی فکر کردن با خودش همسنام اکثرا ...

نه خیلی کوچیک ن دیگه اینایی ک ۲۳,۲۴سالشونه و...

ی احساس رنج عمیق یا غم بزرگ

نه

کلا حسی به ازدواج ندارم

یه زمانی دید رویایی بهش داشتم ولی الان عمیق تر به ازدواج های اطرافم نگاه میکنم چندان براش ذوق ندارم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من حساس نبودم ولی مادرم اره خیلی ازدواج کردم راحت شد

مامانا طبیعیه ولی من ب شدت از این احساس متنفرم چرا باید از ازدواج ی نفر ناراحت شم درصورتی ک من همون ادمارو رد کردم وازدواج نکردم 

اینده نامعلومه شاید بهتر ازدواج کردم

مامانا طبیعیه ولی من ب شدت از این احساس متنفرم چرا باید از ازدواج ی نفر ناراحت شم درصورتی ک خودم این ...

چند سالتونه  شاغل هستین دانشجوین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه خیلی کوچیک ن دیگه اینایی ک ۲۳,۲۴سالشونه و...ی احساس رنج عمیق یا غم بزرگ

حالا منکه ۱۹ سالمه😶😂 ولی خب اگرم اونجوری بود زیاد بهش فکر نمیکردم چون هرکسی مسیر زندگی خودش رو داره

کوچیک ازدواج کردم ببخشید ولی هیچی نیست کاش آدم دیر بکنه ولی درست انتخاب کنه

نه میدونم من فقط همون موقع احساس  ناراحتی میکنم 

ازدواج ی چیزی ک دو طرفس 

هیچ تضمینی برای خوشبختی نیست الا خود اون ادما