2777
2789
عنوان

برای صرفه جویی تو مصرف آب چکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 59 پست

۴روز در میون لباسشویی رو روشن میکنم... الانم که هم بی ابیم هم بی برق.. کولر خاموش میکنم. با لباس نخی تو خونه میگردم... مثل بعضی کاربرااا اب رو ارث شخصی م نمیدونم که هر روززززز حیاط و کوچه و اسفالتو و در دیوار  حیاطو ابیاری کنم و بگم حیاط، سوسک و پشه  و خاک میاد باید بشورم هر روز 😏😏😏😏😏😏😒🤬🤬شیر اب خونه رو باز نگه نمیدارم بعد برم مشغول خاله خان باجی با در و همسایه بشم و منتظر شم اب خنک بشه 😏😏😏😒😒بخوام بچه رو سرگرم کنم تو حموم.دوشو براش باز نمیزارم که از تنهایی نترسه مثل بعضی ها 😏😏😒😒

برای وضو گرفتن ۱لیوان اب کافیه 

برای استحمام ۱لگن اب کافیه 

برای حیاط و ماشین شستن ۱ لگن اب کافیه 

یادمون نره به عنوان مسلمون اب مهریه حضرت فاطمه ست . مهریه حضرت فاطمه رو هدر ندیدم 

یادمون نره تو صحرای کربل؛ شهدای کربلا تشنه لب از دنیا رفتن. حتی کوچیکترین شهید کربلا تشنه لب از دنیا رفت 💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بقول مرحوم پرفسور کردوانی دیگه آب نیست که به بخش کشاورزی بدن حدودا پنج ساله که بارشها به حداقل رسید ...

خدا پرفسور کردوانی رو بیامرزه. واقعا حق بود حرفهاش چقدرر تلاش کرد به جماعت نفهم دولت؛ بفهمونه این راه که دارید میرید به سمت جهنم ابی ایرانه. خدا رحمتش کنه. روحش شاد 💔💔💔🥺🥺

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا چرت و پرت میگی مگه میشه کل کشاورزی رو از بین برد میدونی چقدر کشاورز داریم مگه شغلشون نابود کرد . ...

من ارشد کشاورزی گرایش اقتصاد دارم و علمی حرف میزنم خانم محترم 

شما حتی نمیدونی روغن وارداتی هست 

حالا ببین کی چرت پرت میگه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از نظر اینا ما باید بریم خودمونو‌چال کنیم تا صرفه جویی محسوب بشه

کمتر برق و اب بفرستن اینور و انور کمتر ارز دیجیتال استخراج کنن. همه کاسه کوزه ها سر ما مردم میشکنه بی لیاقتی خودشون گردن ما میندازن 

من ارشد کشاورزی گرایش اقتصاد دارم و علمی حرف میزنم خانم محترم شما حتی نمیدونی روغن وارداتی هست حالا ...

ببخشید ما همه چیزمون هم وارداتی دارم هم صادراتی از برنج گرفته تا روغن ولی همه چیز وارد کنیم هیچ چیز صادر نکنیم میدونی چی میشه تعطیلی هزاران کارخونه بیکاری هزاران کشاورز پرفسور 

ببخشید ما همه چیزمون هم وارداتی دارم هم صادراتی از برنج گرفته تا روغن ولی همه چیز وارد کنیم هیچ چیز ...

پس همه آدمها از نبود آب در نهایت میمیرن راحت ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انشاالله بارون میاد .باید روشهای نوین برای کشاورزی باشه که کمتر اب مصرف بشه .

انشالله خدا کمکمون کنه

اما عزیزمن کشاورزها قبول نمیکنن متاسفانه روش کشاورزی ما مثل صد سال پیش هست کشت درست و حسابی و علمی هم که براش شایعه سرطان زا بودن درست میکنن ...

مصرف خانگی کلا ۸ درصده مشکل جای دیگست

فکر کنم برای حرف های حقت پوکیدی،  درسته ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من ی دبه گذاشتم ی قیف سرش گذاشتم وابای استفاده شده رامیریزم توش برای سرویس .مث ته کتری ته لیوانا ته ...

افرین واقعا کیف کردم ایده ات چقدر خوب بود منم احساس کردم سرمسواک زدنم خیلی اب مصرف میکنم به فکرم نرسیده بود لیوان بطارم

نه هنوز هستم فکر کنم دیگه انقدر این تاپیکا زیاد شده که از دست نی نی یارا در میره😂

عزیزم 😂 نه الان رو نمیگم.... به خاطر اسم کاربریت میگم که گذاشتی پوکیده.... فکر کردم کاربری قبلی داشتی و ترکیده🌿🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتما میخوای بگی صادرات میکنن خوب بکنن مفت که نیست پولشو میگیرن

با این صرفه جویی ها نمیشه جلوی بحران رو گرفت خودمم صرفه جویی میکنم چه بحران بوده چه قبلش که نبوده چون از اسراف بیزارم اما ریخت و پاس ها جای دیگه ست

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤