2777
2789

من هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه

فقط اینکه بالکن رو نمیشورم

خشک شویی لباسشویی هم غیر فعال کردم لباسا رو خیس اویزیون میکنم که کمتر برق مصرف شه شاید یکم تاثیر تو مصرف آب داشته باشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری از دسم برنمیاد... نمیتونم حموم رفتنو کم کنم چون برق نیس و عرق می‌کنم💔🙃

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

میری حموم موقع شستن خودت آب ببند

من کلا از اول اینکارو میکردم 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من ی دبه گذاشتم ی قیف سرش گذاشتم وابای استفاده شده رامیریزم توش برای سرویس .مث ته کتری ته لیوانا ته پارچ ابی ک باهاش میوه وسبزی وحبوبات شستم.موقع حمام دوشم را خیلی کم بازمیکنم اول خودما خیس میکنم بعدشیرا میبندم لیف میکشم بعد ابا بازمیکنم واگر بخوام سرمم میشورم ومیام بیرون .برای مسواک  لیوان مخصوص میبرم شیرا بازنمیذارم .

من با یه لیوان شاید کمتر وضو میگیرم 

میوه که میشورم کلا چیزی اگر بشورم اب تایدی نباشه اب رو نمیریزم دور میدم به گلدون و باغچه 

حمام میرم یه تشت پر اب میکنم خودمو کلا میشورم اخر کار اب باز میکنم 

حیاط اصلا نمیشوریم

عزیزم مصرف آب صنعت در برابر مصرف خانگی مثل مصرف یه لیوان آب در برابر دریاچه خزره....صنایع سنگین اونقدر آب مصرف میکنن که حد نداره چون استاندارد نیستن و مال 50 سال پیشن و تنها راهکاری که به ذهشون میرسه که مردم رو مقصر جلوه بدن.شما برق رو ببین