2777
2789

سلام دوستان هر کسی تجربه داره بگه من صورتم خیلی لاغره هیچ لپ ندارم چونم هم عقبه ی مقدار 

چه مارکی خوبه هم هم نسبتا ارزون باشه و کیفیتش خوب باشه ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیلر چانه خیلی مصنوعی هست من هرکی دیدم جالب نبود به خصوص از بغل صورت که نگاه میکردی

دقیقااااا

خودشم همه ادعاشون میشه نچراله

والله کاملا واضحه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دقیقاااااخودشم همه ادعاشون میشه نچرالهوالله کاملا واضحه

نه کسی که به صورت طبیعی چونه داره خوبه دیگه اونا میرن تزریق خیلی مصنوعی میشن 

پلی کسی مثل من که نیاز به جراحی‌های فک داره بخاطر عقب بودن فک اون خوبه فیلر کمی بزنه 

نه کسی که به صورت طبیعی چونه داره خوبه دیگه اونا میرن تزریق خیلی مصنوعی میشن پلی کسی مثل من که نیاز ...

من خودمم امرپز جلو ایینه خودمو نگا میکردم که چیکار کنم تنوع بشه

ادم بقیه رومیبینه صدتا کار انجام دادن…. حس میکنم زشتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من خودمم امرپز جلو ایینه خودمو نگا میکردم که چیکار کنم تنوع بشهادم بقیه رومیبینه صدتا کار انجام دادن ...

دقیقاا ی سریا دیگه خودشون رو خییلی مصنوعی میکنن که واقعا زشته اصلا حاضر نیستم اونشکلی بشم 

دقیقاا ی سریا دیگه خودشون رو خییلی مصنوعی میکنن که واقعا زشته اصلا حاضر نیستم اونشکلی بشم

البته همهشون هم زشت نمیشن

من چند نفر رو دیدم واقعاااااا ناز شدن

فقط نمیدونم چیکار کردن🥲😂