2777
2789
عنوان

با موهای بلند چکار کنم

136 بازدید | 23 پست

تا روی باسنه و سالم ولی یجورایی ازش خسته شدم دلم تنوع میخواد 

خیلی بلنده نمیشه رنگش گرد زیر مقنعه و روسری هم همش سادس 

از طرفی مدلای کوتاه رو میبینم دلم میخواد

از یه طرف میگم مگه چندسال تا سفید شدن موهام وقت دارم که بلند نباشه

کوتاه نکن پشیمون میشی

هایلایت یا فیس فریم رنک کن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

موی بلند خیلییی خوبه خبببب ولش کننن

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موی بلند تا ی جایی قشنگه از ی جایی به بعد شورش درمیاد بنظرم اگر بلندم دوست داری تا بالا کمرت بز ...

اخه فوقش الان یه وجب با اینی که دارم فرقشه 

منم موافقم اینا که میکشه زمین واقعا مسخرس

منم موهام‌ همینجور بلند بود رفتم‌تا زیر شونه کوتاه کردم دو روز اول برام حس عجیب غریبی داشت اما الان ...

منم خیلیی رسیدگی دارم

با این مشکل ندارم مشکلم مدل قدیمیه

همش یا میبافم یا گوجه س

خوشبحالت گلم ،چطور بهشون میرسی ؟شونه کشیدن و شستن ‌ . من خیلیییییی زجر میکشیدم قبلا کلا کوتاه کردم

بخدا سخته ولی اگه حوصله به خرج بدی میشه

یه روز درمیون میشورم 

قبل شستن رزماری اسپری میکنم

بعده حموم که نم داره شونه میکنم میبافم ولی دیگه خیلی تکراریه

خیلی بدهبعضی جاهام فقط میتونم ببافم خسته شدم از تکرار

😂 نمی‌دونم دخترا دیگ چجوری تحمل میکنند باز میزارند من دو دقیقه باز یا دم عصبی سگ میشم باز گوجه ای میکنم می‌بندم فقط دورم نریزه بقول خودت رنگ هم که نمیشه دل آدمم نمیاد من ۵ سال شد نزدم 

بخدا سخته ولی اگه حوصله به خرج بدی میشهیه روز درمیون میشورم قبل شستن رزماری اسپری میکنمبعده حموم که ...

آها آره تکراری میشه .ولی خب کوتاه کنی دوباره بلند میشه گلم .

😂 نمی‌دونم دخترا دیگ چجوری تحمل میکنند باز میزارند من دو دقیقه باز یا دم عصبی سگ میشم باز گوجه ای م ...

اخه دلم تنوع میخواد بعد به هرکی میگم میگه رنگ نکن موهام نابود شد با رنگ منم اصلا نمیتونم باز بذارم گره میخوره