2777
2789

من یه سال به عنوان منشی کار میکردم با حقوق ۶تومن از ساعت ۳ ظهر تا ۸

بخاطر بیکار بودن توی خونه رفتم، البته کار سختی هم نداشتم اینکه ‌بگم اذیت شدم و..

منشی دختر داییم بودم.

من خودم خیلی خوشم اومد اون سال خیلی پش انداز کردم چون بابامم کمی بهم پول میداد، بیشتر برام یه حالت پول تو جیبی تور داشت.

اینکه پول خودم دستم بود خیلی خیلی حس خوبی داشت برام و به شناخت خودمم کمک کرد باعث شد بفهمم روحیم برای کار بیرون خوبه.

از یه طرفیم باعث شد بفهمم چقدر دختر داییم درآمد بالایی داره🫠 طوری که شیش تومنم در برابرش هیچ بود. چند تا خواهرن یکیشون مطب زیبایی داره اون یکی هم متخصص رادیولوژی.

این دختر داییم مطب زیبایی داره چشم نخوره راحت ماهی بالای صدوخورده ای درآمد داشت(ژل، نخ، لیفت، PRP، جراحی های سرپایی و..)

تازه مطبش رو زده بود الان حتما بیشتر درمیاره من دیگه کار نکردم براش نشستم سر درس خودم.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خلاصه بهتون بگم مزایای تو خونه بودن و نبودن اینا بودن:

اولی: ارتباط اجتماعیم قوی تر شد🌱

چشمم باز شد فهمیدم چقدر پول میشه درآورد نه برای ذهن کوچیک من مثل بمب بود🌱

مشغول بودم و باعث شد به زندگیم نظم بده🌱

پولی که بدست می‌آوردم بشدت شیرین بود برام و اون حس مستقل بودن رو حتی توی ابعاد کوچیک بهم داد و این واقعا توی اعتماد بنفسم تاثیر زیادی داشت🌱

طلاهایی که با پول خودم میخریدم رو یجور دیگه دوست داشتم🌱

باعث شد بفهمم مدیریت مالیم ضعیفه و خیلی راحت میتونم پولم رو خراب کنم برای همین سعی کردم چیزای با ارزش متناسب با پولم بخرم🌱

منفی:

گاهی وقتا بهم استرس وارد می‌شد و یا رو مود برای کار کردن نبودم🥲

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دومی:( تو خونه بودن)

زمان و آرامش خیلی بیشتری داشتم🌟

زمان بیشتری برای کار کردن رو مهارت هایی که میخواستم یاد بگیرم داشتم( تقویت زبان، نقاشی)🌟

تقریبا تمام وقتم آزاد بودو هیچ مانعی نداشتم برای نگران بودن اینکه چیزی با شغلم زمان مناسب نداشته باشه🌟

چون درون‌گرا هستم استرس کمتری داشتم🌟

منفی:

زمان زیادی رو هدر میدادم، حس بیکاری اذیتم میکرد، خیلی وقتا چیزای گرون میخواستم که روم نمیشد از خانوادم بخوام با اینکه داشتن ولی خودم روم نمیشد، زندگیم و مخصوصا خوابم خیلی سریع بهم میریزه تو بیکاری، خیلی بیشتر سمت گوشی میرم🚩

نتیجه خودم: تو خونه بودن رو واقعا دوست دارم بخاطر مزایایی که داره، اما خودم رو خانه دار توی آینده تصور نمیکنم و حتما یه شغل خوب داشتن رو میخوام تو آینده داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال میشم تجربه های خودتون رو بگید🌟🌱

تامین مخارج خانم گردن مرده، وقتی میشه همسری داشت که قدر زن خانه دار رو بدونه پس دلیلی نیست آدم خودشو زحمت بندازه 

ارج و احترامی برای زن شاغل نمیبینم که زن خانه دار نداشته باشه 

چون خانه داری کار سختیه یک سریا عادت دارن توهین کنن و بی احترامی کنن به خانه داری.

و از خانه داری هم واقعیتش فراری هستن

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
من فریلسنرم تو خونه کار میکنم با ادمای زیادی در ارتباطمو همچنان رو به پیشرفت و هر روز چیزای جدید یاد ...

موفق باشی😍🩷

آره شاغل بودن واقعا چالش های خودش رو داره

ولی لذتم داره

بیشتر بستگی به روحیه خوده فرد داره

من مدتی شاغل بودم خودم مغازه داشتم 

ببین خیلی به شغل بستگی داره مثلا من برا رفت و آمد حتما بابام می‌برد و میورد که خیلی اذیت بودم استقلال نداشتم درآمد هم نداشتم چون جای خوبی نبود 

در کل اگه شغل خوبی باشه که آرامش روانی داشته باشی  خوبه از بیکاری بهتره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من مدتی شاغل بودم خودم مغازه داشتم ببین خیلی به شغل بستگی داره مثلا من برا رفت و آمد حتما بابام می‌ب ...

دقیقا

به خیلی چیزا بستگی داره حقیقتش

شغلم تو حیطه مالیه

جدا از درامد و خستگی و همه چیز. روحیه من با خانه داری سازگار نیست. یه دوره چند ماهه بیکار بودم و به معنای واقعی افسرده شدم. شب تا صبح بیدار، صبح تا شب یا خواب بودم یا گریه میکردم. دلم نمیخواست با کسی رفت و امد کنم. خیلی حالم خراب بود. دوباره که رفتم سرکار حس زندگی داشتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقابه خیلی چیزا بستگی داره حقیقتش

من خیلی شاغل بودن رو دوست دارم به آدم استقلال میده اعتماد به نفس میده ولی وقتی بیکاری هی میگن چه می‌کنی جوابی نداری بدی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

هعی فقط تجربه درس خوندن دارم

کار هم میخواستم انجام بدم تو خونه متاسفانه نشد

خداروشکر کاراموز مشاور پوستم و یکم دارم با کار کردن اشنا میشم

همین...

ولی تاپیکت مفید بود و تجربیاتت کاش اکثرا اینطور تاپیک بزنن..

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.