2777
2789

با طول سرویکس 27 عمل شدم بصورت بیهوشی. جز عفونت مکرر عارضه ای نداشت و شکر خدا 40هفته تموم کردم. البته بعد زایمان بخاطر عفونت های زیاد، زخم دهانه رحم گرفتم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود عملش از مرحله اول بهم میگی؟

عمل سریع و آسونیه و اگه دکترت خوب باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت. من خصوصی رفتم. نخ مخصوص رو خودم باید تهیه میکردم. عملم ۳۰ ۴۰ دقیقه طول کشید شاید کمتر. چند ساعت بعدشم مرخص شدم. اصل کار مواظبت های بعدشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عمل سریع و آسونیه و اگه دکترت خوب باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت. من خصوصی رفتم. نخ مخصوص رو خودم باید ت ...

اها منم خصوصی هستم نخ هم تهیه کردم فردا عمل دارم کمی استرس دارم چون تاحالا عمل بیهوشی نشدم و میترسم بهوش نیام

تاپیکای قبلت نوشتی نمیخوای عمل بشی

سرکلاژ حداکثر تا هفته ۲۱ ۲۲ انجام میدن. ولی یه روش دیگه هس بنام پِساری. مثل یه کش هس که دو دهانه رحم میذارن. بدون عمل بدون بیهوشی خود دکتر تو مطب میذاره برات. نسبت به سرکلاژ خیلی بی‌خطره. ولی بدیش اینکه هر دوهفته باید بری مطب، دکتر درش بیاره شستشو بده دوباره بذاره

اها منم خصوصی هستم نخ هم تهیه کردم فردا عمل دارم کمی استرس دارم چون تاحالا عمل بیهوشی نشدم و میترسم ...

آخی عزیزم انشالا بسلامتی تموم میشه. این چه فکریه نباباااا بهت قول میدم خیلی قراره کیف کنی چون خواب بعداز بیهوشی بهترین خواب عمرت میشه😄 به من که خیلی خوش گذشت چون مث سزارین نیس که بعد بهوش اومدن درد داشته باشی. 

اره رفتم بهم گفت تو ۲۰ هفته شده ۲۱ عدد سرویکس بیا عمل

ای بابا ۲۱ شدی چرا؟ چقد سریع پایین اومد فعالیت زیاد داری؟ یا پیاده‌روی یا پله؟ بعد عمل تا حداقل ۲ هفته باید کاملا خوابیده باشی. ینی فقط درحد دسشویی و یه حموم ۱۰ دیقه ای. بعدش یواش یواش میتونی کارای سبک خونه رو کنی.