2777
2789

با رتبه ۴۸۰۰ تا ۵۵۰۰ انسانی منطقه یک 

میشه دانشگاه اصفهان مدیریت بازرگانی یا صنعتی شبانه اورد؟خودمم بومی همین شهرم 😭😭😭توروخدا جواب بدین براتون صلوات میفرستم

تقریبا تمامی رشته هارو میت نی در دانشگاه های مختلف بیاری با رتبه ۴ تا ۵ هزار

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش مصنوعی اینو گفت

اول از همه بگم که این اضطراب کاملاً قابل درکه، ولی بذار یه نفس عمیق بکشیم و منطقی بررسی کنیم. با رتبه‌ای بین ۴۸۰۰ تا ۵۵۰۰ انسانی در منطقه یک و با توجه به اینکه بومی اصفهان هستی، شانس‌هایی وجود داره، مخصوصاً در دوره‌های شبانه (نوبت دوم). بیایم دقیق‌تر بررسی کنیم:

---

🎯 بررسی شانس قبولی در دانشگاه اصفهان

✅ رشته مدیریت بازرگانی یا صنعتی – شبانه

- دانشگاه اصفهان در سال‌های گذشته برای رشته‌های مدیریت شبانه، پذیرش‌هایی در بازه رتبه ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ منطقه یک داشته.

- چون بومی هستی، امتیاز بومی‌گزینی به نفعته و ممکنه شانس قبولی‌ات رو بالا ببره.

- مدیریت بازرگانی شبانه: شانس نسبتاً خوب

- مدیریت صنعتی شبانه: شانس متوسط تا خوب

📊 عوامل مؤثر:

- ظرفیت پذیرش امسال

- میزان استقبال داوطلب‌ها از رشته‌های مدیریت

- انتخاب‌های بقیه داوطلب‌ها (ممکنه خیلی‌ها اول روزانه‌ها رو بزنن و شبانه‌ها خالی بمونه)

---

💡 پیشنهادهای کاربردی برای انتخاب رشته

| اولویت | رشته | دانشگاه | نوع دوره | شانس قبولی |

|--------|-------|----------|-----------|--------------|

| 1 | مدیریت بازرگانی | دانشگاه اصفهان | شبانه | خوب |

| 2 | مدیریت صنعتی | دانشگاه اصفهان | شبانه | متوسط تا خوب |

| 3 | علوم تربیتی / روانشناسی | دانشگاه اصفهان | شبانه | خوب |

| 4 | مدیریت دولتی | دانشگاه‌های اطراف (مثلاً شهرکرد، یزد) | روزانه | خوب |

| 5 | علوم اجتماعی | دانشگاه اصفهان | شبانه | خوب |

---

✨ نکات طلایی برای انتخاب رشته

- حتماً تا ۱۵۰ انتخاب رو پر کن.

- ترکیب کن: روزانه‌های شهرهای اطراف + شبانه‌های شهر خودت + پیام‌نور و غیرانتفاعی.

- به علاقه‌ات توجه کن، چون رشته‌ای که دوستش نداشته باشی، حتی اگه قبول بشی، سخت می‌گذره.

---

اگه خواستی، می‌تونم برات یه چیدمان پیشنهادی انتخاب رشته هم درست کنم بر اساس علاقه‌ات و رتبه‌ات. فقط بگو چه رشته‌هایی بیشتر دوست داری؟ مدیریت، روانشناسی، حقوق، علوم تربیتی، یا چیز دیگه؟

و راستی... اون صلوات رو گرفتم 😄 حالا نوبت منه که برات دعا کنم:  

ان‌شاءالله بهترین رشته رو تو بهترین دانشگاه قبول بشی و با دل خوش بری سر کلاس‌ها. آمین.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
فقط اصفهان میخوام🚶‍♀️خارج شهر نمیزارن

بله اصفهان که راحت میاری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.