2777
2789
عنوان

هرکی به نظر خودش خوش هیکله بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 87 پست

استارتر کمی وزنتو بیشتر کن ....

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵۰ قدم ۱۶۷

عزیزم منم ۱۶۸هستم و ارزومه مثل شما پنجاه بشم البته سال پیش ۶۰شده بودم وعالی بود ولی بخاطر مشکلاتی دوباره شدم ۸۰ و برنامه دارم بشم ۵۰تو سال اینده خوش بحالت

تا خدا با من است زمانه با من است .
من ۱۷۷وزنم..هم داره به ۸۰میرسه .بله راصی ام..چون شیرهم میدم...ازاین کمترهم میشم....کلآتناسب اندام د ...

چه بلندین شما. 

اگه بتونین وزنتون رو برسونین به 65 عالی میشه. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
چه بلندین شما.  اگه بتونین وزنتون رو برسونین به 65 عالی میشه.

مرسی عزیزززم..ولی مگه توخواب😄😄اخه من خیلی شکموام..ولی بله خیلی خوبه انشالله بتونم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من ١٧٤سانتم ٦٥ميشم ي كم لاغرم  براي قد ١٧٧فك كنم كمه اين وزن ي مقدار

بستگی به توده بدنی و استخون بندی هم داره. 

من یه سانت بلندترم ولی 60 کیلو هستم. 

خیلی لاغر به نظر نمیام. متوسطم انگار یه جورایی. 

ولی خب بعضیا با قد و وزن من خیلی لاغرترن. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.