2777
2789

پس سه ساله پادشاهی میکنی؟:-)

یه کسایی تو زندگی هستن که مجبوری باهاشون رابطه داشته باشی یکیش مادر شوهره....به نظره من روز مادر نگیر چون تو ناراحتی... ولی واسه عید برو کاری کن که زنگ بزنه دعوتت کنه و اشتی کن ولی نه مثل قبل سرسنگین ماهی یه بار برو زیادم رو نده ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر نرو 

هميشه سعي كن بهت احترام بزارن 

خودت دلت تنگ ميشه و اين يني خودت ب خودت احترام نميزاري 

انسان خيلي سخت عوض ميشه و مطمعن باش مادرشوهرت هنوز عوض نشده 

بعدن پشيموني ميمونه برات 

من هم ي سالو نيمه اينجوريم .البته با شوهرم هردو 

پس سه ساله پادشاهی میکنی؟:-) یه کسایی تو زندگی هستن که مجبوری باهاشون رابطه داشته باشی یکیش مادر شو ...

اره خداییش راحتم ولی تازگیا عذاب وجدان گرفتم 

مامانم میگه برو گناه داره ولی شوهرم میگه خودت میدونی

استارتر نرو  هميشه سعي كن بهت احترام بزارن  خودت دلت تنگ ميشه و اين يني خودت ب خودت احتر ...

حق با تو دوستم من همش نمیدونم چرا بدیای دیگرانو زود یادم میره از بس ساده ام

اره خداییش راحتم ولی تازگیا عذاب وجدان گرفتم  مامانم میگه برو گناه داره ولی شوهرم میگه خودت می ...

میگه خودت میدونی ..پس قبول داره اونا بدی کردن....باز خودت میدونی ولی اگه خواستی دوست شی باید یه کاری کنی که اونا چند بار بخوان تا بری....رو نده اینطور ادما شاید یه مدت خوب باشن ولی موقش برسه بدیشونو میکنن....زیاد دل رحم نباش ولی چه میشه کرد مادر شوهره مجبوری باهاش حرف بزنی....هیچ وقت به کسی که بده خوبی نکن که بدی کرد دلت نسوزه...

نه بابا چس نمیرم ولش کن همش به شوهرم زنگ میزنه میگه دخترت چه شکلیه  منم نمیزارم عکس ببره ...

وای...هرچقدم بد باشه دلش لک زده برا نوه اش.من بودم حداقل میذاشتم بچه هامو ببره شوهرم.نمیدونم والله نکنه از کاراش پشیمون شده...گدشت کن برو ولی اگه ناراحت میشی فقط عیدها ..برو

وای...هرچقدم بد باشه دلش لک زده برا نوه اش.من بودم حداقل میذاشتم بچه هامو ببره شوهرم.نمیدونم والله ن ...

یعنی برم اخه خیلی به بدی کرزه خیلی بچمو زده تو کمرش 

نوهامو کشید 

اینم بگم مریضیه اعصاب و روان داره 

و اینکه خیلی اذیتم کرده منم واسه همین میخوام بسوزه و نوشو نبینه حالا دلم به رحم میاد بعدش میگموولش کن خودمم موندم

نه بابا چس نمیرم ولش کن همش به شوهرم زنگ میزنه میگه دخترت چه شکلیه  منم نمیزارم عکس ببره ...

تجربه خودمو بگم من با پدر شوهرم بحثم شد يعني خيلي تحملش كرده بودم چون اصولا صبرم زياده اما بعد سه سال توهين وطلبكاري جوابشو دادنو و قطع رابطه كردم شوهرمم چند ماه جوابشو نميداد اما ديگه واسطه فرستاد و اينا شوهرم باهاش آشتي كرد البته به اصرار من چون دلم ميسوخت براش اما من نه يكسال گذشت پدرم فوت كرد اومد مراسم كلي محبت كرد و گفت من جاي باباتم ال و بل منم دلم سوخت و دوباره مياد و ميره اما فقط دو سه ماه آدم بود دوباره زنگ ميزنه چرت و پرت ميگه منم ديگه تلفنشو جواب نميدم اما اگه بياد خونمون چيزي نميگم البته جلوي شوهرم چيزي بهم نميگه چون سريع دعواشون ميشه خلاصه اعصاب خوردي داره ديگه قطع رابطه بهتره انگار

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

منم خیلی مصیبت کشیدم توی زندگی اولم . عمه پسرم فامیلمونه و مسبب همه بدبختیهام بوده و الان دو سالی هست فوت شده بعضی وقتها دلم براش به حدی تنگ میشه که بغض میکنم و فاتحه میخونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یعنی برم اخه خیلی به بدی کرزه خیلی بچمو زده تو کمرش  نوهامو کشید  اینم بگم مریضیه اعصاب ...

برو ولی طوری نباشه که رفت وامد داشته باشین.زیادم نشین.مثلا سالی یبار رسمی فقط.باز هرجور خودت صلاح میدونی