2777
2789
خب ربطی نداره اگر تو بلد باشی مربی دخالت نمیکنه،وقتی میبینه داری میخوری اون پدالو میگیره

آره درسته باید جلوی تصادف رو بگیره ولی کاش چند بار جاهای خلوت اجازه میداد  خاموش کنم تا کار با کلاچ دستم بیاد

این روزا میگذره اما به سختی

وای زوزه رو خوب اومدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینکه خاموش میکنی بخاطر اینه وقتی پاتو از کلاج برمیداری گازو ...

خودم از صدای ماشین خجالت می‌کشیدم 🤦🤣انقدر گیجم حواسم پرت چیزای دیگه میشه کلاچ رو ول میکنم 😩 تو سراشیبی هم بودیم زود خاموش شد ماشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بار دولزدهم قبول شدم الانم‌دارم رانندگی میکنم هیچ وقتم حس نکردم عقب افتاده هستم

شاید اگه کسی خبر نداشت دارم گواهینامه میگیرم برام مهم نبود ولی وقتی میام خونه و قیافه ناامید مامان اینامو میبینم دلم میخواد بمیرم 

۸ساله و پر کرده که رانندگی میکنم ماشین دارمولی متأسفانه گواهی نامه ندارمچون میترسم رد شم آیین نامه ر ...

حتما بار اول شهری رو قبول میشی حیفه به خاطر آیین نامه گواهینامه نگیری 

آیین نامه همه سوالاش لو رفته اون ۲۰ تا نمونه سوال زرد رو اگه بخونی بدون غلط قبول میشی نهایت سه چهار روز براش وقت بزار 

آره دقیقا به خاطر استرسه انقدر هول شده بودم اسمم رو افسر پرسید چند ثانیه طول کشید یادم بیاد

حتما بار اول شهری رو قبول میشی حیفه به خاطر آیین نامه گواهینامه نگیری آیین نامه همه سوالاش لو رفته ا ...

ببین میدونی مخم نمیکشه اگه بیوفتم شوهرم دری وری بگه  مسخرم کنه

من یکم آلزایمر دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شاید اگه کسی خبر نداشت دارم گواهینامه میگیرم برام مهم نبود ولی وقتی میام خونه و قیافه ناامید مامان ا ...

میدونم برا من هم سخت بود اما خب مکه چاره ای هم بود من فقط و فقط اظطراب مانع ام میشد همین 

اگه می‌خوای آیدیه تلگرامتو بذار من واست بفرستم

درخواستمو قبول می کنی❤️

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

آیین نامه ک خیلی آسونه من دو ماه پیش بار اول قبول شدم.امتحان شهری هم بار ششم هفته قبل قبول شده😂فقط ...

مرسی عزیزم اخه خیلی استرس دارم بعد حس میکنم خنگ شدم میخونم بعدش یادم میره😐🥴😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خوب بخونی یادت میمونه الکی سر سری نخون

مرسی گلم از کمکت😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بعضیاشون عقده این الکی رد میکنن ولی این افسر خیلی با من راه اومد انقدر هول شدم کمربند یادم رفت ببندم ...

اره هول نکن بدون استرس فککن افسر انداختت داری تمرین میکنی 

من رفتم دیدم همه افتادن گفتم منم میافتم همینطوری برم یه امتحان بدم جهنم از ضرر 

باید باماشین شخصی رانندگی کنی اونم خودت راحت قبولی 

من ازاول هی بااین معلما وآموزش رانندگی تمرین میکردم بعد موقع آزمون خاموش میکردم واینا قشنگ یاد نمیدادن به آدم کلاج روهم خودشون میگرفتن

سه روزفقط باماشین خودمون تمرین کردم شاید نزدیک 15 بار خاموش کردم ولی بعد آخرین خاموشی دیگه خاموش نکردم ماشین رو رفتم آزمون دادم قبول شدم