2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم ب همسرم یاد میدادزشته زنت جلو من بلوز شلوار باشه 

یا میریم مجلس زنونه بلوز شلواره از رو مانتو میپوشه همه میگن مانتوتو در بیار میگه وای نه از عروسام خجالت میکشم 😑😏

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چه عجیب😬

تا صبح مورد عجیب غریب دارم خدمتت 

تازه عروس بودم یا پسرم تازه ب دنیا اومده بود می‌گفت من حساسم رو اتاق خوابم دلم نمی‌خواهد کسی بره توش 

(مثلا بچم کوچیک بود می‌رفت اتاق من میرفتم دنبالش ک بیارمش این حرفو میزد)

ب برادرشوعرم ک از من سه سال بزرگتر بود می‌گفت زشته جلو زنداداشت تیشرت بپوشی اونم من میرفتم می‌رفت پیرهن آستین دار میپوشید بیرون می‌رفت با تیشرت کاریش نداشت 🤣انگار فقط من نامحرم بودم تازه سنمم کم بود 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بعضی از ادما اعتقدات و عقاید شون خاص و عوض نشدنیه

خاص؟بگو ابلهانه بعد میگن عروس بده 

یه انسانی هست که به شدت برام عجیب و مرموزه و از شدت ندونستن و کنجکاوی دربارش دارم منفجر میشم😂😢

متاسفانه تو مجازی میبینمش فقط

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art