2777
2789

سلام بچه ها 

من واسه سه تار رفتم تو یه آموزشگاهی واسه مشاوره یه مربی خانم انتخاب کردم اونجا بود با هم صحبت کردیم بعد واسه خرید ساز یه کارگاهی رو معرفی کرد و همون موقع زنگ زد به طرف که ساز داری یا نه اونم گفت دارم قرار شد برم از همون بخرم ولی وقتی اومدم خونه یکم تحقیق کردم دیدم اصلا این کارگاه معروف نیست و حس خوبی ندارم امر‌وز به مربی پیام دادم گفتم میشه چندتا برند دیگه هم معرفی کنی جوابمو نداده چیکار کنم به نظرتون؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
بابام دوتار دارهخراسان دوتار ساز محلی ش هست

😍😍😍

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍

پدربزرگم میزد

عموی بابامم میزد

معلوم شد پدربزرگ بابام میزد

خودم بابام کم ولی اینا همشون دلی میزدن

و بابام سالهادپیش داداشم سرباز تربت جام بودبراش

گرفت ۵۰ هزار تومان سال ۸۱یا ۸۲

سوغاتی با ارزشی آورد

و کلا چون ساز گفتی اینو گفتم دوتار مال موسیقی مقامی

وتا ر و سه تار هم جز سازهای عمومی 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

پدربزرگم میزدعموی بابامم میزدمعلوم شد پدربزرگ بابام میزدخودم بابام کم ولی اینا همشون دلی میزدنو بابا ...

داداشم یعنی گرفت 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

پدربزرگم میزدعموی بابامم میزدمعلوم شد پدربزرگ بابام میزدخودم بابام کم ولی اینا همشون دلی میزدنو بابا ...

عزیزمممم چقدر خوب سلامت باشند❤️😍🥺

خودت دوست نداری یاد بگیری؟

خیلی ممنونم از راهنماییتون ولی دیگه پشیمون شدم مربیه فکر کنم ناراحت شد که از اونجایی که گفته بود نمیخوام بخرم جواب پیامم و زنگم و نداد حالا مجبورم بگردم دنبال یه جای دیگه