2777
2789
عنوان

بچه ایناییک

52 بازدید | 9 پست

میخوان طلاق بگیرن

مثلا ۱۱۴ تا سکه مهریه شونه

هر سکه ۸۰میلیون بگیریم میشه ۹ میلیارد خورده ای

چطوری طرف میخواد بده واقعا مثلا ۱۰ سال پیش ازدواج کرده الان اینهمه شده

فکرمو درگیر کردین

💕🌸☘️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میتونی بیشتر بگیری یا نه

مهریه م ۴۵۰سکه بوده  قسط بندی میکنن سالی یکی  حالا میخاد تا ابد طول بکشه مگه دادگاه دردش میاد    هربارم ک سکه رو میبره تحویل میده ب دادگاه یه پول هم ازش میگیرن تا من برم بگیرمش از دادگاه

خدایی هرسکه ۸۰ م خیلی زیاده اونام ادمنشاید یکی الکی جدا شد

الکی ک با مهریه نمیتونن طلاق بگیرن   ۹۹درصد مجبورن ببخشن مهریه رو تا طلاقش بده مرد   چون حق طلاق با مرد هس     من ی مورد خاصه ک با مهریه جدا شدم  چون واقعا دلیلی نداشت برا اینکه منو نخواد و فقط خانوادش منو دوس نداشتن همین  وگرن قاضی ک الکی برا زن مهریه تعیین نمیکنه و بگه برو طلاق بگیر    اونم تو ایران با این قوانین ضدزن

اگه خود مرد نخواد چیباید مهریه بده ؟

بله اگ بی دلیل بخواد طلاق بده باید مهریه بده  ولی دیگه برا مردا آسونش کردن  قسطی میکنن ک طلاق بده و بره خبرمرگش دوباره یکی دیگه رو بدبخت کنه مملکت بی دروپیکر