2777
2789

یکساله عقدیم کل مولی که بهم داده یه چندباری بود که رفتم سفر که بیشترین مبلغش واسه یکی از سفرا بود که یک و هفتصد داد بهم اونم خودم گفتم تازه نمیخواست بریزه و فقط یه برجش خودش ریخت و یه دوباریم به بهونه عید و یه کار دیگه بزور ازش گرفتم اصلا دیگه نمیگه زنمه عقدگه یه پولی بدم بهش تو این یکسال کل خریدش برام یه مانتو بوده بعد من چی دلم میسوخت میگفتم نگیرم ازش جمع کنه برای عروسی و خونه بعد همین منی دلم میسوخت میگم نداره شاهد خرجای زیادش برای خانوادش هستم از جهیزیه خواهرش گرفته تا نمیدونم کاری باباش که نزدیک ۶۰ تومنی میشه بده بهش و کلی خرجای دیگه که هر سری باید خرید خونه انجام بده براشون بعد اگه یه پاستیل و پفکی بخره برا من میگه مگه من خرجت نمیکنم اونسری یه ۴۰۰ پول دکتریم شده بود داشت سکته میکرداصلا این مدت انگار خانوادش با دعا چشمو بسته بودن چرااا حالیم نیود اصلا من احمق خرج نکنم دلم بسوزه که اقا جمع کنه برای خانوادش خرج کنه تازه به من بگه خرجت میکنم میخوام از این برج ازش پول بگیرم ولی نمیدونم با زبون نرم بگم یا دقیق چطوری بگم حالا سعی کردم یکی دوتا بهونه ازش بگیرم ولی این سری دقیق چطور بگم بهش که حساب کار بیاد دستش 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفقتو و اجرت المثل بزار اجرا

فعلا که عقدیم بعد این شهرو فامیل ما میگن تا پای طلاق اینا نرفتی یه جورایی اصلا نمیزارن اجرا 

نفقتو و اجرت المثل بزار اجرا

میخواد زندگی کنه نه اینکه بجنگه و طلاق بگیره. اصولا تو ایران ابنجوریه پاشون به دادگاه باز بشه دیگه زندگی مثل قبل نمیشه

استارتر مستقیم پول نگیر باهم برین بازار یا کافه و رستوران اونجا حساب کنه یواش یواش عادت میکنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیش یه دعا نویس خوب برو شاید طلسم سردی گرفتن براتون بعدشم از این به بعد ازش بخواه و برای خودت ارزش قائل شو بهترین ها رو بپوش و بخور خیلی ها که حقوقشون کمتر از اینه خوب زندگی میکنن 

حقوقشم کم نیست که خرجت نمیکنه /: بازبون خوش بگو من نیاز دارم ماهیانه یک مبلغی باید بهم بدی اگر نداد ...

دقیقا همینو بگو الوی به مت یه چیز دیگه گفته بود تا شانسی حقوقشو دیدمبعد جز قصد وام هیچ خرج دیگه ای نداره در واقعیت من دلم سوخت گفتم بزارم جمع کنه واسه اون یخچال اینایی باید بخره و عروسی که باید بگیره بعد تازهجمع میکنه همشو خرج خانوادش میکنه اما من چندباری گفتم ماهیانه میخوام میگفت دستم خالی وبحرانیه و اینا

میخواد زندگی کنه نه اینکه بجنگه و طلاق بگیره. اصولا تو ایران ابنجوریه پاشون به دادگاه باز بشه دیگه ز ...

خب موقعی نمیده  مجبوره بزاره اجرا منم زمان عقدم شوهرم هزاری نمی‌داد بعد ازدواجم همینطور شد/: باردار شدم منو گذاشته بود خونه مامانم بدون یک هزاری رفتم نفقه بزارم اجرا همون شورا میگفت باید روز اول میزاشتی  دیدی خرج نمیده بد عادت میشن اینجوری 

نمی‌خواهد مهریه بگیره کهه

بگیر ازش وگرنه عادت میکنه بگو منم ماهانه نیاز دارم که وسایل شخصی مثل لوازم آرایشی بخرم و هزینه لیزر ...

باشه عزیزم مرسی 

تازه گاهی با کمال پررویی میگه مگه بابات نیست بگیر ازش یکساله میرم دتنشگاه که عقدیم یکبار حتی یه کتاب یا جزوه هم نگرفت یادم رفتیم کتاب فروشی حتی کارتشم نداد بگه کتابتو بگیر یا میریم بیرون انتظار داره خرید سنگینی باشه خودمو پولشو بدم