2777
2789
عنوان

مدارس فرهنگ

54 بازدید | 3 پست

من مقام سوم استانی توی جشنواره نوجوان سالم محور هوش مصنوع آوردم 

توی خوارزمی هم مقام برگزیده توی محور ادبیات فارسی آوردم 

من آزمون ندادم 

ولی توی بخشنامه اش زده بود رتبه ۱ تا ۳ کشوری بدون آزمون پذیرش داره به نظرتون استانی ها را هم قبول میکنند ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

یه سوال

میخواستن انسانی رو ببرن مدارس فرهنگ مدارس معمولی دیگه انسانی نداشته باشن این کارو کردن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه سوالمیخواستن انسانی رو ببرن مدارس فرهنگ مدارس معمولی دیگه انسانی نداشته باشن این کارو کردن؟

نه مدارس عادی هم انسانی دارند کنار سایر رشته ها اما مدارس فرهنگ فقط ادبیات و علوم انسانی دارند 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مدارس عادی هم انسانی دارند کنار سایر رشته ها اما مدارس فرهنگ فقط ادبیات و علوم انسانی دارند

مرسی🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏