یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مقدار پایه هاشو یاد بگیره توی اینترنت فیلم آموزشی پره در حدی که یه سری کد های خیلی ساده رو بتونه بزنه ببینه چجوریه
هر چقدر دوست داشتی لایک کن لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم
اپلیکیشن فینکا رو نصب کنه یه اشتراک یه ماهه بخرید براش پایتونشو مار کنه ببینه خوشش میآد
هر چقدر دوست داشتی لایک کن لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم
شروع بکنه یک زبان رو و تا حد متوسط یادش بگیره و یه پروژه هم اگر میتونه توی گیتهاب بزاره ، بعد از اون کامل میتونه تصمیم بگیره که دوست داره این رشته رو یا نه
خب کاری نداره استعداد برنامه نویسی خودش رو محک بزنه یا یکک دوره ی برنامه نویسی شرکت بکنه اگه نتیجه داد که چه عالی آیندش میره اون سمت اگر نه که هیچی دیگه
when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄