یارو تاپیک زده زن داداشم بارداره قرص آهن نمیخوره تاپیک قبلیاشم همه خاله زنکی ،واقعا این سایت دیگه جای موندن نیس
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما خودت این همه بقیه رو سرکار میذاشتی با تاپیک فیک
چرا دروغ میگی؟ من چ تاپیکی زدم؟
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
نه! دختر من ۴ سالشه اسم کاربریارو چک کن ک ب بقیه تهمت نزنی
میگفت داداشم خیلی هوای زنشو داره ولی زنش همش میخوره میخوابه. تو چرا حسودیت میشه بدبخت 😂😂😂😂
فقط اون تاپیکش ک گف زن داداشش دزده گفتن چی میدزده گف سیب یواشکی میره تو اتاق میخوره فک کرده ما نمیفهمیم😂
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....