2777
2789
عنوان

دوستان تهرانی قطعی اب

1064 بازدید | 21 پست

آب شما هم قطع میشه؟

ما الان ۴۸ ساعته کلا شاید ۴ ساعت اب داشتیم شاید هم کمتر خیلی کمتر 

الان داخل یه تاپیک گفتم ‌همه تعجب کردن میخواستم بدونم شما هم آب ندارید؟ چند ساعت در روز؟

کدوم قسمت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرچکم قط میکنن بیشرفا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

برای همه همینطوره.چون باران نداشتیم ذخایر آب کمه مجبورا قطع کنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
برای همه همینطوره.چون باران نداشتیم ذخایر آب کمه مجبورا قطع کنن

بهتره بگی مدیریت درست نداریم 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹