2777
2789

من با شروع یه کاری دوستم که اصلا در مورد زندگیم اطلاع درستی نداشته ولی دختر خوبی هست خواب میبینه بعد این کاری که شروع کردم چه اتفاقاتی می افته که اولش با شکست مواجه میشه ولی ی نفر داخل خواب بهم دلداری داده که نگران نباش کارت درست میشه!!!

و قسمت اول خوابش دقیقا مو به مو اتفاق می افته یعنی شکست و احساسات و صحبت هایی که من در خواب داشتم و کردم و دقیقا در واقعیت همان میشه

چرا خدا باید آنقدر محکم بخواهد بهم بگه نگران نباش؟!!!!

چون تو بهش فکر میکنی خوابشو میبینی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شکست خوردی وبایک نفر صحبت کردی؟

الان قسمت اول خوابم دقیقا همان شده نه با کسی صحبت نکردم داخل خواب دوستم بکی میاد دلداریم میده ک نگران نباش درست میشه

من ب چی فکر میکنم!

به اون چیزی که خوابشو دیدی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من ک خواب ندیدم وقتی تاپیک نمیخوانین نظرم ندینممنون

خدا شفات بده حالا دوستت یا خودت منظورم خواب بود توام برات متاسفم که انقد جو‌گیری

من ک خواب ندیدم وقتی تاپیک نمیخوانین نظرم ندینممنون

خدا شفات بده حالا دوستت یا خودت منظورم خواب بود توام برات متاسفم که انقد جو‌گیری

خدا خودت رو شفا بده اصلا همه رو شفا بده مگه چیز بدیه شفا دادن؟!!

حالا فکر کردی توهین کردی!

شما میگی فکر کردی ب چیزی که خواب دیده شده خواب رو دوستم دیده من چ جوری فکر کردم