2777
2789

خواهرم ۱۵سالشه و از الان یه کاری میکنه که من موندم تو این سن من اصلا اسمشونم نمیدونستم 

متاسفانه تو این سن ۱۶ ۱۷تا رل حضوری عوض کرده همه میگن خواهرت تابلوعه و حتی باهاش میرم بیرون به منم بد نگاه میکنن (تازه هنوز گوشیش با مامانم اینا مشترکه) چن وقت پیش دلم خوش بود که ارایش نمیکنه و اینا تازگیا خیلی به پوست صورتش میرسه حتی صورتشو اصلاح میکنه و ارایش میکنه منم یکی دوبار بهش پریدم ولی خب گفته به توچه و وقتیم در مورد این چیزا به مامانم میگم از مامانمم نمیترسه به نظرتون چیکار کنم درست شه؟

حتی یه روز یه پسره اومد گف خواهرت میاد خونمون ترس نداره با یه پسر تو خونه تنها باشه جلوشو بگیرین ولی هرکار میکنم فایده نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کسی حساب نمیبره؟اون عقل نداره حتما جلوشو بگیرید تا خودشو نابود نکرده

نه حساب نمیبره هرچیم میگیم بهش فایده نداره مامانمم دیده اینجوری شده ول کردن دیگه

خب همین دیگه چجوری جلوشو بگیریم؟

خواهرت داره زنجیر های عفت رو میدره چرا چون بخاطر تغییر هورمون های فکر می‌کنه کسی نمیتونه باهاش چیزی بگه و نهایت با یه چنگ انداختم خودشو از مثلا بغل یک فرد می‌تونه خلاص کنه ولی بهش راجب تجاوز ها و  عشق های ناپایدار توضیح بدید 

خواهرت داره زنجیر های عفت رو میدره چرا چون بخاطر تغییر هورمون های فکر می‌کنه کسی نمیتونه باهاش چیزی ...

مامانم از بچگی اینارو برامون توضیح میدادن حتی الان

خودشم تو این همه روابطش چندین بار ضربه خورده پسرا مث یه دستمال باهاش برخورد کردن ولی متاسفانه درست بشو نیست و آبروی منم داره میبره:(💔