2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم رفته مشهد ۱ ماهه . فعلا پیشم نیست . الانم دستمون خالیه و هزینه زیاده چون شنبه تولد دخترمه . شوهرم گفت کارت هدیه بدیم من گفتم من که مامانم تا اون روز نمیاد مامان تو هم پارچه میدیم بهش . یه پارچه تو خونه داشتم گفتم اونو میدم . شوهرمم قبول کرد . بعد که مامانم اومد واسش یه چیزی میخریم که احتمالا با خواهرام پول بذاریم رو هم یه غذا ساز فیلیپس بخریم . 

من چون مادر شوهرم برامون کادو نمیخره یا تبریک زبونی هم نمیگه بهمون پارچه ۳۰ تومنی بسنده میکنم. پارسال بهش شلوار تو خونه دادم 

من چون دم عیده و اتاق تکونی برای مادرم از این زمین شوی چرخشیا خریدم البته قبلا با پدرمو خواهدم براش پول گذاشتیم سوفله خودی خریدیم من صد دادم ولی چون تولدشم یک فروردینه شوهرم گفت اونو بزار کادو تولدش یه چیز دیگه هم براش بگیریم خلاصه از دیجی کالا سفارش دادم مادرشوهرمم گوشتکوب برقی دوست داشت برا اونم سفارش دادم جفتشو تخفیف زده بود باهم شو 200000 تومان 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
شلوار تو خونه    

از سرشم زیاده عزیزم . 

حالا من مادرشوهرم خانواده بالایی نیستن . دوستم با یه پسره ازدواج کرده اسم و رسم دارن و ازین کله گنده هایه دولت . واسه مادر شوهرش روز مادر شلوار تو خونه از مترو خریده بود. بیچاره مادرشوهرش میبرتش بیرون براش کیف و کفش میخره ۱ تومن . اون دیگه بی انصافی میکنه