2777
2789

تا چند وقت پیش اصلا نمی دونستم یعنی چی این واژه ها ...تو این سایت باش آشنا شدم حتما هر کی بم می‌گفت طلبسم تو ذهنم می گفتم چه خرافاتی

تا اینکه تو حفظ قرآنم به آیات مربوط به وجود طلسم رسیدم

اونجا با خودم گفتم یا ما به این کتاب اعتقاد داریم یا نداریم اگه نداریم که هیچی ولی اگه داریم پس این کتاب داره میگه طلسم وجود داره...

می خوام بدونم تا حالا شنیدید یا دیدید کسی از دوست یا آشنا هاتون متوجه شده باشن طلسم شدن اگه آره چجوری؟

اگه تونستن رفع کنند چه طوری؟

توی دعاهای مفاتیح دعا و نماز برای رفع طلسم هست به نظرتون اونا افاقه می کنند؟اگر آره پس چرا ملت میرن پیش دعا نویس؟

اگر نه پس این دعا ها چین؟

حس می کنم پیش دعا نویس رفتن خطرناکه حتی اگه برای رفع طلسم باشه تجربه ی و اطلاعات شما چین تو این زمینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زيارت عاشورا با صد لعن صد سلام برای دعا و طلسم و...معجزه میکنه خیلی از این دعا نویسا جن گیرن زندگیا ...

حتی برای باطل کردن؟

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
بله عزیزم سوره ی بقره صفحه ی شانزده ....شیاطینی که کفر می ورزند به مردم سحر یاد می دن و ....

بله عزیزم

این آیه هست

اولا که درمورد حضرت سلیمان خست و نه انسانهای امروز

ثانیا واژه طلسم با سحر فرق داره 

دو مقوله کاملا متفاوته گلم

زيارت عاشورا با صد لعن صد سلام برای دعا و طلسم و...معجزه میکنه خیلی از این دعا نویسا جن گیرن زندگیا ...

شما انجام دادید جواب گرفتید ؟

چهار ساله هر روز با صد لعن و صلوات می خونید؟

منم خیلی میترسم ولی نمی دونم باید چیکار کنم اگر قرآن و دعا کافیه پس چرا جواب نمیده

بله چون ما نمیدونیم اون دعا نویس چکاره است زیارت عاشورا تضمین شده همه بزرگاناصلا کلی برکت وارد زندگی ...

با صد لعن و سلام باید بخونم؟

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
بله عزیزماین آیه هستاولا که درمورد حضرت سلیمان خست و نه انسانهای امروزثانیا واژه طلسم با سحر فرق دار ...

عزیزم من اینجا نمی خوام با شما مباحثه ی قرآنی کنم...

اینکه یه آیه ای واسه یه زمان خاصیه که حرف صحیحی نیست 

مثل اینکه بگیم آیه ی حجاب واسه زمان پیامبره نه انسانهای امروز.....

بالاخره علنا داره تو این آیه ازش حرف زده میشه ...ضمن اینکه چرا با کلمات بازی می کنید سحر کردن یا جادو کردم منم دارم دارم راجع به همین موضوع حرف میزنم گلم!

حالا عوام بش می گن طلسم قرآن بش می گه سحر

داره میگه شیاطین این کارو انجام میدن و در ادامه ی آیه میگه آسیبی به کسی با این سحر نمی‌رسه الا به اذن خدا...

شما انجام دادید جواب گرفتید ؟چهار ساله هر روز با صد لعن و صلوات می خونید؟منم خیلی میترسم ولی نمی دون ...

بله من هر روز میخونم لازم نیست همه رو پشت سر هم بخونی هر زمان که وقت کردی در طول روز

میدونستی جواب سلام واجبه؟

یعنی وقتی سلام میدی به گردن حضرت جواب بده

حالا فک کن امام حسین و یاراش برای زندگیت سلامتی بخوان

با هر سلام به ۱۵۰ نفر حدودا سلام میدی حالا این عدد ضرب در ۱۰۰ که میشه۱۵۰۰۰ سلام و سلامتی میاد سمت زندگیت

با صد لعن و سلام باید بخونم؟

بله من هر روز میخونم لازم نیست همه رو پشت سر هم بخونی هر زمان که وقت کردی در طول روز

میدونستی جواب سلام واجبه؟

یعنی وقتی سلام میدی به گردن حضرت جواب بده

حالا فک کن امام حسین و یاراش برای زندگیت سلامتی بخوان

با هر سلام به ۱۵۰ نفر حدودا سلام میدی حالا این عدد ضرب در ۱۰۰ که میشه۱۵۰۰۰ سلام و سلامتی میاد سمت زندگیت

عزیزم من اینجا نمی خوام با شما مباحثه ی قرآنی کنم...اینکه یه آیه ای واسه یه زمان خاصیه که حرف صحیحی ...

بله دقیقا درست میفرمایید

از کلامتون پیداست که بدون مطالعه حرف نمیزنید

البته سحر معادل فارسیش جادو هست

جادو توانایی انسان برای تغییر محیط اطراف هست ولی طلسم به کارهایی مثل نوشتن یا گذاشتن چیزی  در جایی برای تغییر اطراف هست

و خودتون هم فرمودید که خدا فرموده بدون اراده خودش هیچ اتفاقی نمیافته

و این چیزها از طرف رمال و دعا نویس و این آدمها که توی این سایت بسیار زیادن به مردم آموخته نمیشه ( که من مشکلم با همه کسایی که تو این سایتن همینه )

بلکه از طرف شیاطین آموزش داده میشه

این نص صریح قرآنه