2777
2789

من پسرم سه سال و نیمشه،چون حرف نمیزنه یه مقدار از بچه های هم سنش مهارتهاش عقبه،در کل می‌خوام ببینم بچه های شما چه کارایی انجام میدن؟چه بازیابی میکنن؟؟رنگا و اشکال هندسی و شمارش رو بلدن؟؟یه بچه سه سال و نیمه باید چه کارایی بلد باشه؟؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با ماشین بازی میکنه بیشتر

شمردن رو نصفه نیمه بلده،اشکال رو دقت نکردم ولی اسمشو میدونم بلد نیست

آدرس ها رو تشخیص میده،مثلا میگه خونه عمه تو این کوچه است

با گوشی هم تقریبا همه کاری رو یاد گرفته

بزار مهد کودک

چون حرف نمیزنه هم یه مقدار سختشه،خیلی هم دیر عادت میکنه،میخوام خودم آموزشش بدم و روی حرف زدنش هم کار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

پسر من دیر چهاردست و پا رفت دیر راه افتاد حتی دیر حرف زد دوسال و نیم اینا بود که به حرف افتادهمه هم گیر میدادن ببرش دکتر و....من خودم متوجه میشدم بعضی حرفاشو اما بقیه میگفتن نه ....یهو شروع کرد ب جمله گفتن ...

بچتو با کسی مقایسه نکن 

الان ۵ سالشه مسلط به زبان انگلیسیه ...فارسی و هم ک مث بلبل حرف میزنه ...ب شدت بچه باهوشیه ..چندین بار جاهای مختلف ازش خواستن برای تست هوش ببرمش ...

سخت نگیر بچه ها باهم متفاوتن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
با ماشین بازی میکنه بیشترشمردن رو نصفه نیمه بلده،اشکال رو دقت نکردم ولی اسمشو میدونم بلد نیستآدرس ها ...

رنگا رو چی؟؟یا مفهوم کوچیکتر بزرگتر؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با ماشین بازی میکنه بیشترشمردن رو نصفه نیمه بلده،اشکال رو دقت نکردم ولی اسمشو میدونم بلد نیستآدرس ها ...

یا بازیابی مثل قایم باشک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رنگا رو چی؟؟یا مفهوم کوچیکتر بزرگتر؟؟

رنگهارو فقط اونایی که به بستنی مربوطه رو درست میگه،مثلا صورتی و کاکائویی و زرد و سفید،بقیه رو اسمشو بلده ولی جابجا میگه

کوچکتر بزرگتر رو کامل بلده، هرکاری رو حالشو نداره انجام بده هم میاد میگه تو بزرگی میتونی من دستام کوچیکه نمیتونم😁

مهدکودک میرن بچه‌هامباشگاه میرن دوچرخه سواریاسکیت رو دارن به طور کامل یاد میگیرنو....

عزیزم چند تا بچه داری

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

بچه این سنی فقط باید ریخت و پاش کنه و بچگی کنه و بازی کنه یادگیری رنگها و اشکال هندسی و زبان و کامپیوتر هم مال ۵سال به بالاست .ذهن بچه رو از الان درگیر یادگیری نکن و خودت و اذیت نکن به حرف اطرافیان و بلاگرهای اینستا هم توجه نکن .هرچیزی تو وقت خودش قشنگه

به نظر من برا حرف زدنش دقت کن اگه کلمه ها رو میگه که هیچ

اگه هیچی نمیگه ببر یه ساعت در روز مهد کودک خوب

اگه نه ببر دکتر گفتار درمانی لااقل دیر نشه

پسر من سه ساله بود تازه حرف زد

اونم دیر

ولی زود رنگها و اشکال و ...رو یاد گرفت

حروف انگلیسی رو تشخیص میده

پسر دختر رو میفهمه

اعداد رو تا پونزده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1