2777
2789

وقتی باهاشون هم کلام میشی آنقدر نجیب هستن ک لحظه ای احساس بد نمیگیری ...امروز بعد یک سال با صاحبخونمون روبه رو شد این مرد خیلی آقا بود واقعا همچین مردهایی کم پیدا میشن کاش همه مردا اینطوری بودن 

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا شما هم مستاجرهای خوبی براشون باشید .ما که توبه کردیم از خوب بودن .نه پول میدن نه پا میشن .د ...

ما که عالی هستیم خونه رو از روز اول تمیز تر تحویل دادیم 

ما که عالی هستیم خونه رو از روز اول تمیز تر تحویل دادیم

خب اونم فهمیده اگه احترام مستاجرو نگه داره خونش نو میمونه 

قبلا صاحب خونها هر بلایی سر مستاجر در میوردن 

حالا که مستاجرا حال صاحب خونه ها رو گرفتن ،صاحب خونه ها میترسن بخاطر خونشون خوب رفتار میکنن 

منم امروز مکانیکی بودم خیلی مرد شریفی بود خداروشکر میکنم هنوز آدمای خوب پیدا میشن

خب مردا دارن میفهمن اگه با دیگران مخصوصا زنا بد برخورد کنن مشتریشونو از دست میدن برای اینکه مشتری نره و پول از دست ندن دارن یاد میگیرن با مشتری درست رفتار کنن بجای طلبکار مشتری بودن چون از نون خوردن میوفتن

خب مردا دارن میفهمن اگه با دیگران مخصوصا زنا بد برخورد کنن مشتریشونو از دست میدن برای اینکه مشتری نر ...

نه منظورم‌ ذاتشون بود خیلی از آقایون دنبال رابطن و هیزبازی در میارن ولی تعداد خیلی کمیشون دنبال این چیزا نیستن از خدا میخوام همیشه آدمای خوب سر راهمون قرار بده 

خب اونم فهمیده اگه احترام مستاجرو نگه داره خونش نو میمونه قبلا صاحب خونها هر بلایی سر مستاجر در میور ...

نه والله ما که خوب رفتار میکنیم درینحد که  چند ماه یه بار ده تومن  کرایه میده و میگه  که ببخشید دیر شده همین  . درحالیکه همش کباب می‌خورن و لاکچریه زندگیشون  .سر سالشونه میگیم پاشید گفته باشه ،فعلا خبری نیست .

افتاده اشون طبق طبقه .هیچی نمیگیم فقط با خوشی پاشن کار به شکایت نرسه که وقتو  حوصله اش نیست .

نه منظورم‌ ذاتشون بود خیلی از آقایون دنبال رابطن و هیزبازی در میارن ولی تعداد خیلی کمیشون دنبال این ...

خب فهمیدن اینکارارو کنن زنا دیگه ساکت نمیمونن یا زنگ میزنن پلیس یا میرن پدرو و برادرو شوهرشونو میارن یا جلوی همسایه و مغازه های اطراف ابروشونو میبرن و مشتریشونو از دست میدن 

کار خاصی نمیکنن اینکه به حریم زنهاتجاوز نکنن لطف نیست وظیفشونه تو کشورای دیگه جرم و زندانی داره

خب اونم فهمیده اگه احترام مستاجرو نگه داره خونش نو میمونه قبلا صاحب خونها هر بلایی سر مستاجر در میور ...

وای نه از همون اول این آقا باشخصیت بود تاالان که خونه رو تحویل دادیم 

نه منظورم‌ ذاتشون بود خیلی از آقایون دنبال رابطن و هیزبازی در میارن ولی تعداد خیلی کمیشون دنبال این ...

اره واقعا خیلی کم هستند این جود مردا خدا خیرشون بده