2777
2789
عنوان

گرفتن حق طلاق

122 بازدید | 15 پست

شوهرم ورشکست شده اوضاع بدی داریم اعتیاد هم داره ک اعتیادش چون پانپراگ هست باید خودش اراده کنه بذاره کنار نیازی به کلینیک نیس و چند روز پیش خیانت چتی کرد حالا بعد این همه جوشو غصه  میگه یبار دیگه فاصت بده خیلیی پشیمونه به هر حال هنوز معلوم نیس بهش فرصت بدم ولی اگه بخوام بهش فرصت بدم حق طلاق کافیه بگیرم ازش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون تاپیکتون که از غم دوری همسرت کلی گریه و ناله کرده بودی همین آقا بود؟

اره🥺😔چون دوستش دارم اونم دوستم داره ولی نمیدونم چجوری تونست خیانت کنه ابته خیانت نه عاشقانه بود ن جنسی فقط باهم در تماس بودن با اکش قبلیش میگه اون زنگم‌میزده دردل میکرده به هر حال من قهر کردم گفتم خیانته دیگه

اره🥺😔چون دوستش دارم اونم دوستم داره ولی نمیدونم چجوری تونست خیانت کنه ابته خیانت نه عاشقانه بود ن ...

شما خیلی ساده ای عزیزم، ژن که زیاد از حد دم دست باشه ومرد خیالش راحت باشه از بودنش دلشو میزنه

شما خیلی ساده ای عزیزم، ژن که زیاد از حد دم دست باشه ومرد خیالش راحت باشه از بودنش دلشو میزنه

اره دقیقا همینطوره من الان ی تلنگری خوردم و به خودم اومدم ولی خوب موندم بین رفتن یا موندن میگه یبار دیگه فرصت بده تا خودمو بهت ثابت کنم به خاطر همین میگم حق طلاقو بگیرم ک اگه بعدنا خطایی کرد اذیتش کنم

من گفتم اگه بخوام ببخشم نصفشو میبخشم کامل نمیبخشم و حق طلاقم میگیرم

منم همین کارو میخواستم کنم، پنج شش تا دفترخونه رفتیم گفتن همچین قانونی نداریم یا کلش بخشیده شه حق طلاق داده بشه یا کلش سرجاش باشه حق طلاق داده بشه که اینم دست مرد بود و شوهرم راضی نشد با مهریه حق طلاق بده منم گفتم عوض چند تا سکه ای که میخوام نگه دارم یه تضمین بده، چک نداشت سفته داد

منم همین کارو میخواستم کنم، پنج شش تا دفترخونه رفتیم گفتن همچین قانونی نداریم یا کلش بخشیده شه حق طل ...

فقط اینکه خیلی زمان می‌بره یا خیلی خرج داره؟

بعدم من همسرم ی شهر دیگس چون طلبکارا دنبالشن نمبتونه بیاد پرسیدم گفتن میتونه بره اونجا یه دفتر خونه وکالت بده منم برم اینجا کارامو کنم بعدم اوکی کنه یکی دو ماه دیگه برم پیشش