2777
2789
عنوان

بچه ها شال بخرم یا روسری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 43 پست
فدات بشم خوشگل من 😍♥️

خدا نکنه زیبااااترین 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه رو با هم یه دور بپوش. ببین به هم میاد یا نه. گاهی وقتی ها یه چیزهایی به تنهایی قشنگ هستن ولی تر ...

آره درست میگی 

برم شال هم بخرم بعد بپوشم ببینم چجوری میشه 

دستت درد نکنه گلم 🌺♥️

جلوی شومیز قسمت یقه دوتا بند داره من گره مثل کروات میزنم

پس اگر گره روسری یا دسته شال بهش اضافه بشه خیلی شلوغ میشه

اگر هم شومیز طرحدار یا بیش از یک رنگ داشته باشه که دیگه خیلی بدتر

پس اگر گره روسری یا دسته شال بهش اضافه بشه خیلی شلوغ میشهاگر هم شومیز طرحدار یا بیش از یک رنگ داشته ...

در مورد کفش هم پیشنهاد می کنم اگر رنگ شومیزت مشکی نیست سراغ رنگ مشکی نری. اگر هم در نهایت انتخاب دیگه ای نداشتی اصلا جوراب نپوش که گند می زنه به کل زحمتی که کشیدی

کفش همرنگ شلوار با توجه به اینکه گفتی جوراب هم می پوشی انتخاب بهتری هست و استایل رو منسجم تر میکنه

خب چون پنکک میزنم پوست صورتم روشن تر از گردنم میشه بد میشه بندازم عقب برا همون میگم

جلوش رو باز بذارید که بیشتر معلوم میشه

ولی کلا وقتی صورت رو روشن می کنید حتما گردن رو هم یک درجه روشنتر کنید که توی ذوق نزنه

خب اونجوری یقه لباس رد میوفته 😮‍💨

بله این ریسک هم هست. بخصوص وقتی لباس رنگ تیره باشه

ولی تفاوت رنگ گردن و صورت هم خیلی توی ذوق می زنه

از کرم پودر و پنکک نزدیک به رنگ پوست خودتون استفاده کنید طبیعی تر و قشنگ تره

بله این ریسک هم هست. بخصوص وقتی لباس رنگ تیره باشهولی تفاوت رنگ گردن و صورت هم خیلی توی ذوق می زنهاز ...

هرچی تیره میخرم بازم روشن میشه نمی‌دونم چرا 

الان شماره ۵ خریدم بازم رنگ گچ شده