2777
2789
عنوان

میدون هفت تیر تهران چجور جاییه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم افتادم خواستگارم خونش تهران پارس بود از همه میپرسیدم چجور جاییه چون تهران اون موقع بلد نبود ...

مثلا من عاشق تهرانپارسم 

کلا عاشق نارمک و تهرانپارس و شمال تهران و شمال شرقم

با غرب و جنوب غرب مشکل دارم چون شلوغ نیست به شلوغیه شمال و شمال شرق

یه مهندس پزشک عاشقم  

آره خب ولی ما تهرانیا دسته بندی میکنیم مناطقو

چون منطقه بالایی نیست کنسل شد واسه من😄

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

مثلا من عاشق تهرانپارسم کلا عاشق نارمک و تهرانپارس و شمال تهران و شمال شرقمبا غرب و جنوب غرب مشکل دا ...

دقیقا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

تهران پارس چجوره

جای خوب داره جای بدم داره(مثل تمام مناطق تهران)

فلکه اول بهترین جاشه(بهار)

به نسبت خونه و شخصیتی و محلیت بعد فلکه سوم غربی بعد دوم بعد بقیه جاهاش

بطور مثال رهبر و خاک سفید تو تهرانپارس معروفن به جای بد که میگم هر منطقه ای جای بد داره

یه مهندس پزشک عاشقم  

چون منطقه بالایی نیست کنسل شد واسه من😄

نه اصلا منطقه بالایی نیست پره هتل و مغازست و شرکت

ولی میگم جاش واسه وکالت خوبه

لباس مجلسی اونجا الان زیر 30 پیدا نمیشه(اخرین بار پارسال رفتم)

یه مهندس پزشک عاشقم  

نه اصلا منطقه بالایی نیست پره هتل و مغازست و شرکتولی میگم جاش واسه وکالت خوبهلباس مجلسی اونجا الان ز ...

مرسی از راهنماییت

اره از چند نفر دیگم پرسیدن همینو گفتن

منصرف شدم برم اونجا دیگه

رفتنش ک برو خوش میگذره

نه کلا فکر نکنم برم

توی عقد هستم، یکی از فامیل ها اونجا دفتر وکالت داره خواستم برای طلاق بهش مراجعه کنم

عزیزم خیلی شلوغه چون معدن مانتو و کت و لباس های مجلسی زنونه هست خیلی شلوغ میشه مخصوصا عصر به بعد

وایییی من سرسام میگیرم توی جای شلوغ

به هم میریزم کلا