2777
2789
عنوان

اونایی ک حیوان خانگی دارن کمک

46 بازدید | 5 پست

سلام شب خوش ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی مهمه واسم

دوستان ما خونمون ویلاییه و همیشه ب همه گربه هایی ک حیاطمون میومدن غذا می‌دادیم و گهگاهی زیر شیروانی خونه‌مون میموندن و میرفتن ...

چند وقت پیشم ی گربه نر اومد حیاطمون من غذا دادم بهش رفت و ۲ هفته بعد برگشت حیاطمون من باز بهش غذای خشک دادم ولی اینبار نرفت !

ما مشکلی نداشتیم باهاش چون حیاطمون میموند و کلا گربه دوستیم ، نازش میکردیم هر روز ، آب و غذاشم می‌دادیم خلاصه ک بهش عادت کردیم اونم ب ما ...

جوری ک دیگه اصلا بیرون از حیاط نمیره !

الان ۲.۳ ماه از اومدنش گذشته و ما فردا عازم سفریم میخواستم بدونم این گربه اگه چند روز گشنه بمونه میره بیرون غذا پیدا کنه یا نه ؟ نیایم ببینیم مرده ؟

با حیون ها خوب باشین ولی وابسته بارشون نیارید.  مثلا نباید غذا همیشگی بهش بدین.  بزارین یاد بگیره خودش بره غذا پیدا کنه دیگه این مواقع نگرانش نیستین

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

با حیون ها خوب باشین ولی وابسته بارشون نیارید. مثلا نباید غذا همیشگی بهش بدین. بزارین یاد بگیره خو ...

حرفتون کاملا درسته ولی منم فک نمیکردم اینجوری وابسته شه 

حالا من چیکار کنم ؟ آگهی دادم تو دیوار ک واگذاری رایگان ولی کسی درخواست نداده ... نمیتونم از محله دورش کنم ک استرس میگیرن ... در و همسایه هامونم اصلا حیوان دوست نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون کاملا درسته ولی منم فک نمیکردم اینجوری وابسته شه حالا من چیکار کنم ؟ آگهی دادم تو دیوار ک واگ ...

نه دیگه شما برید مسافرت این حیوان هم که از اول خونگی نبوده.  ببینه شما نیستید می ره خودش غذا پیدا می کنه. 

ولی بعد این که برگشتین دیگه بهش همیشگی غذا ندین اصلا کار اشتباهی هست به مرور یه حیوان اون آزاد بودنش از بین می ره و وابسته و طفیلی می شه  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حرفتون کاملا درسته ولی منم فک نمیکردم اینجوری وابسته شه حالا من چیکار کنم ؟ آگهی دادم تو دیوار ک واگ ...

گربه های محلی باید یه مقدار ترس از ادم ها داشته باشن تا بتونند زنده بمونند تصور کن شما باهاش مهربون و خوب هستین. باعث می شه گربه ترسش از آدم ها بریزه و دستی بشه. دفعه بعد یه ادم می بینه می خواد بره سمتش که طرف با لگد می زنه تو شکم گربه و نابودش می کنه 

یعنی اگه واقعا حیوانات دوست داری نزار دستی و اهلی بشن برای خودشون بهتره 

نه دیگه شما برید مسافرت این حیوان هم که از اول خونگی نبوده. ببینه شما نیستید می ره خودش غذا پیدا می ...

ما این اواخر ک فهمیدیم ی مدت نیستیم خیلی کم بهش غذا دادیم ک ببینیم اصلا میره بیرون یا نه ... مثلا از صبح چیزی نمی‌دادیم ک بره بگرده و غذا بخوره و شبا ی وعده غذا می‌دادیم 

میره بیرون تو کوچه میگرده دیگه حتما غذا هم پیدا میکنه دیکه 

گربه های محلی باید یه مقدار ترس از ادم ها داشته باشن تا بتونند زنده بمونند تصور کن شما باهاش مهربون ...

حق با شماست 

میگم ک تاحالا اینجوری نشده بود و نمیدونستم در این حد وابسته میشه 

فقط امیدوارم بره دنبال زندگی خودش و نمیره

واقعا شرایط موندن نداریم 😔