2777
2789
عنوان

بیاین برای دیت سوال دارم

94 بازدید | 18 پست

سلام بچها اگه در جریان چندتا تاپیک قبلم باشین 

من پسرخالمو خیلی دوست داشتم و گفته بودم که تا چندسال پیش خیلی منو میخاست همه فامیل میدونستن که دوسم داره منتها یکسری اختلافات بین خونواده ها پیش اومد که ما بچها پاسوز شدیمو از هم فاصله گرفتیم

تا اینکه چند وقت پیش فالوم کرد یه ماه بعدش ازین کیلیپای غذا فرستاد که میگن این کلیپو بفرست برای دخترخالت باید دعوتت کنه 

منم خوب باهاش برخورد کردم گفتم بریم مهمون من 

بنظرتون کارم درست بوده؟ حالا بهش پیام بدمو دعوتش کنم؟ یا کلا بیخیال شم ؟بنظرتون قصدی داشته از فرستادن این پیام؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواست ادامه می داد دیگه یکبار گفتی 

سعی کنید یکمی با اعتماد به نفس بیشتری برخورد کنید تو روابط 

یکبار پیام داده تو هم گفتی می خوای بریم باز هی ادامه بدی واقعا قشنگ نیست 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب میشه دلیلتم بگی؟اخه من گفتم بریم مهمون من بعد نمیگه الکی یه چیزی گفهرچند میدونم برمم نمیذاره من ح ...

ی چیزی گفتی 

اگ بخواد اون خودش دعوتت می‌کنه 

ی کم سنگین رنگین باش!

ی چیزی گفتی اگ بخواد اون خودش دعوتت می‌کنه ی کم سنگین رنگین باش!

درست میگی

اخه از بچگی دوسش دارم چندسالم که میونه خونواده ها خراب شد داغون بودم دوس ندارم دوباره از دستش بدم

اگه دوباره پیام داد گف مهمون دعوت کردی و هیچی نگفتی چی بگم؟

پس اگه خودش مجدد پیام دادو مطرح کرد برم ؟

تا زمانیکه متنی چیزی ننوشته نه نرو 

کلیپ فرستادن یعنی چی از طرفی 

من بودم می گفتم تو باید من و دعوت کنی از دلم در بیاری دیگه 

اونم به شرطیکه بخوای و امکان رسیدن باشه 

در غیر اینطورت یه لایک کن و تماااممم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم