2777
2789
عنوان

با آدم بی پول ازدواج نکنید تهش بدبختی و مشکلات روحی روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 69 پست

حرف حق خودم مشکلات مالی زیادی دارم باخانواده با فرهنگ وباشخصیتی دارم ولی چون پول ندارم با یه سری از آدم های مقایسه می شم که اصلا شعور ندارن خیلی ها هم مرا کم می دونن وبی برنامه اخه 

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گیانمی هی خویشکه خاصگم. میدونی تاحالا از خدا گله نکردم فقط دلیلش اینه تقصیر خودم بود، نامزدی بعد ...

الان گذشته ها گذشته

تو حالا رو درست کن

تو زن و آفریننده هستی

کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن وگوش بده

همیشه ازشوهرت تعریف کن

برای رزق وروزی سوره هاش رو بخون

شوهرت چه کاره هست؟

کم کم بازبون خوش،تشویقش کن،کار بهتری پیدا کنه؟

مدرکش چیه؟

اگه حقوق خونده،تشویقش کن آزمون وکالت بده،خدا رو چه دیدی شاید واقعا وکیل شد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حقوق 800 تومنی وقتی که بقیه 2 تومن حقوق می گرفتند، میشه کف حقوق اوون موقع.الان کف حقوق 15 تومن هست.5 ...

اصلا خونه سند دار هم نه 

خونه قولنامه ای که میشه خرید 

الان دوستم با وام ازدواج شون ، خونه خریدن حدود ۷۰۰ تومن 

اصلا خونه سند دار هم نه خونه قولنامه ای که میشه خرید الان دوستم با وام ازدواج شون ، خونه خریدن حدود ...

به خدا من 4 ماه هست، کل نقشه شهر رو دارم بالا و پایین می کنم. زیر 1.6 میلیارد ندیدم. که اوون 1.6 میلیارد واقعا جای بد و خونه ی بدی بود.

خونه اگر 700 تومن بود راحت میشه با وام ازدواج خریدش. اما نیست.

همکارمون خونه بدون سند داشت. بعد از 12 سال شهرداری اوومد مثل یه تیکه دستمال انداختشون بیرون و خونه رو خراب کرد. یه ریال هم بهشون پول نداد. اسناد غیر رسمی دیگه ارزش ندارند.

به خدا من 4 ماه هست، کل نقشه شهر رو دارم بالا و پایین می کنم. زیر 1.6 میلیارد ندیدم. که اوون 1.6 میل ...

سمت محمد شهر و دشت بهشت کرج ، ۹۰ درصد خونه ها قولنامه ایه و مشکلی ندارن 

میشه با  وام ازدواج + وام مسکن حداقل یه خونه ۴۰ متری خرید 

حقوق 800 تومنی وقتی که بقیه 2 تومن حقوق می گرفتند، میشه کف حقوق اوون موقع.الان کف حقوق 15 تومن هست.5 ...

استارتر نگفت الان ازدواج کردن که شما جواب همه رو با شرایط الان مقایسه میکنی .گفتن ۱۱ سال پیش ماهم براساس ۱۱ سال پیش گفتیم نه الان!