2777
2789

اقا ما دعوت شدیم از طرف اشنای بابام شهرشونم دور بودو توریستی طور خلاصه رفتیمو  کل راه چیز درستی نخوردیم رسیدیم اونجا سفره رو ک چیدن گفتم به به ببین سفره هف رنگو(البته دستشم درد نکنه واقعذ دمشم گرم زحمت کشیده بود برا غذاها زنش و ممنونشم هستم و اسنم بگم چقدرررر ادمای صمیمیو خوبی بود از خوب بودنشون هرچی بگم کم گفتم خلاصه)خلاصهههه ک ‌نشستیم سر سفره فسنجون بود خورشت عربی بود کباب دیگی بود خلاصه سه چار نوع غذا بود ک خیلیم خوشگل درست شده بودن رنگو لعابشون چشمک میزد ب ادم بازم میگم دست طرف درد نکنه ولی چشمتون رپز بد نبینه از فسمجون خوردم انگار شنو ماسه گذاشتم دهنم از کباب دیگی خوردم مزه گوسفند میداد از خورشت عربی خوردم خیلی تو ذوق میرد(سعی کردم اگ یکیش بد مزس با دیگریا خودمو سیر کنم ولی ن نشد)خلاصع گفتم بزار نوشابه بخورم ببره پایین این حال بدو  ازون چیز شبیه نوشابه ریختم تو لیوانم و خوردن همانا احساس عوق زدن هماناااا نمیدونیدددددد شربت شیره بود ک حتی یخ هم توش نبود

باورم نمیشد  چیز شیرین بزارن سر سفره برا  نوشیذنی

خلاصه میدونم طولانی شد ولی خیلی اذیت شدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من تا حالا چیز بد مزه نخوردم.

ولی یه بار زیتون پرورده خوردم واقعااا بد بود.همون جا از دهنم در اوردم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار تو عمرم زیتون پرورده خوردم اصلا وحشتناک بود

اره واقعا نمیدونم چرا اینقد طالب داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم یبار تو عمرم زیتون پرورده خوردم اصلا وحشتناک بود

فکرکنم سلیقه ای باشه  مازیتون پرورده میخریم من نمیتونم تودهنم کنم  امابچه هام بدون غذامیخورن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖