2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدارکی لازمه برای اربعین پیاده روی بغیر گذر نامه و اینکه هزینه کل سفر چقدر براتون در میاد

والا دقیق نمیدونم گلم.

پسرم مبخواد بره با کاروانشون. میگه تقریبا هشت تومان که میگیرن بابت رفت و برگشت و اینها.

باید جدا هم برای خودش پول ببره خریدی چیزی بکنه.

چه مدارکی لازمه برای اربعین پیاده روی بغیر گذر نامه و اینکه هزینه کل سفر چقدر براتون در میاد

مدارک خاصی نمیخواد. 

فقط گذرنامه و پول دینار همراهت باشه. 

یه کیف گردنی بخر،  گوشی،  گذرنامه،  پولت رو داخلش بذار.  خوابیدنی هم از گردنت درنیار. زیر لباست باشه که معلوم نشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

گذرنامه زیارتی اگر از برنامه پلیس من ثبت کنی ۲ـ۳ روزه میاد.

من چندتا ثبت کردم و فقط یکیشون بیشتر از ۳ روز شد اونم چون تو تعطیلات تاسوعا،عاشورا بود.

اونموقع که من ثبت کردم هزینه ۱۱۵ هزارتومان بود الان فکر کنم ۷۵ هزارتومان شده.

تا ۵ سال هم تاریخ داره.

صلی الله علیک یا اباعبدالله 🖤. اللهم عجل لولیک فرج:)🤍