2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورم ک فک نکنم ولی اگ خیلی زیاد و غیر عادی تشنه میشی و ادرار میکنی دکتر برو ازمایش بده

عزیزم اخه ازمایش دادم قند خون اینا ندارم فقط کبد چرب گرید ۱ دارم نمیدونم از اونه یا نه ؟

طبیعی تو این هوا نگران نباش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اخه انقد میخورم حس میکنم تهوع میاره بعدم صبحا ناشتا ینی یه آب معدنی کوچیک تموم کردم هی جلوی خودمو می ...

دیگه تابستونه بدنت اب نیاز داره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اخه مگه میشه اب نخوری چطوری طاقت میارییییی؟

نميدونم. اصلا تشنم نميشه. بشه هم نميرم بخورم. انگار بدنم واسش مهم ني

مثلا الان ميگم وايي تشنمه خب. بعد يهو ميبيني بعد از دوساعت ميرم ميخورم. 

با از خواب پا ميشم اگر غذا نخورم ميبيني تا ٧ ساعت هم اب نخوردم. انگار كه روزه ام. 

فقط موقع ورزش خيلي اب ميخورم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.