2777
2789
عنوان

از بابام خیلی میترسم

139 بازدید | 2 پست

همیشه وقتی تو خونس استرس دارم همش تو اتاقمم وقتایی که صدای پاش میاد که میخواد بیاد تو خونه اضطراب همه وجودمو میگیره سریع میدوم تو اتاقم سر غذا هیچوقت اصلا حرف نمیزنم و همیشه ساکتم که مبادا سریع بخواد جنگ و دعوا و کتک کاری راه بندازه بچه که بودم همش بهم میزد سرم داد میزد فحشم میداد همیشه اخم تو صورتشه اصلا تاحالا هیچوقت تو عمرش بهم محبت نکرده هیچوقتم تو چشمام نگاه نمیکنه از دختر بدش میاد پسر دوسته خیلی داداشمو دوست داره😔 بخاطر حس کمبود محبت و ترسم دلم میخواست یکی پشتم باشه حامیم باشه توی این استرسام با یه آقایی اشنا شدم دو سال باهم بودیم اون که بود بهم انگیزه و امید میداد همیشه باهام حرف میزد ولی اونم ولم کرد بعد از رفتنش افسردگی مزمن گرفتم و منزوی شدم الان از همه ی مردا و جنس مخالفم بشدت میترسم چون از نزدیک ترین آدمای زندگیم و کسایی که دوستشون داشتم ضربه خوردم کمکم کنین😔الان اعتماد بنفسم خیلی پایینه نزدیک دوماهه منزویم همش تو خونم هیچ جا بیرون نمیرم چون میترسم مورد تایید بقیه نباشم نیاید نصیحت کنید برای این موضوع خیلی تلاشمو کردم ولی بخاطر آسیبایی که از ادما خوردم میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم اهمیتی نمیده اصلا نگاه تو چشام نمیکنه ازم بدش میاد چه برسه به اینکه بخواد اهمیت بده

مطمئن باش اونم فکر میکنه تو اهمیت نمیدی .‌به نظرم یه بار اینکار رو بکن باهاش حرف بزن حداقل هم با خودت اتمام حجت کردی و مطمئن میشی اهمیت نمیده هم در آینده نمیتونه ادعا کنه که تو نیومدی باهام حرف بزنی من خبر نداشتم