2777
2789

من نمیتونم این جامعه سنتی قبول کنم جامعه ک مردا هر گوهی میخوان میخورن ولی ما زن ها ن 

تقصیر خود زن ها هم هستااا مثلا همینجا یکی تاپیک زده بود پسره قبل ازدواج رابطه داشته همه گفتن عب نداره ازدواج کن ولی گافی  بود برعکس باشه ببین همین همجنس هاش هرزه و خراب صداش میکردن 

من از پوشش اجباری خستم از استاندارد دوگانه خستم از فشار فرهنگی خستم از زن ستیزی خستم از اینکه رن ها علیه هم اند خستم

واقعا نفس کشیدن براش سخته چون ادمی ام ک اصلا نمیتونم با چیز های غلط کنار بیام و سازگار بشم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

me too🫂

از اینکه همش حقیر نشونمون میدن خستم❗️از اینکه ۲۰ سالمه و انتظار دارن برم کار کنم و حقوق بگیر باشم و کد بانو خستم ❗️انتظار دارن ۲۴ ساعت خوشگل و مرتب و پر انرژی باشم خستم❗️و......

لعنت بهشون💔

اون مرد غلط میکنه با دختر مردم رابطه بر قرار میکنه بعد بره با یه دختر ازدواج کنه بدبخت کنه ادمی ک همیچن کاری میکنه مگه از سرش میپری غلطی ک قبلا کرده اخرش خیانت میشه 

و بله عزیزم حق داری واقعا دنیا جای بی ارزشی شده بدترم میشه

واقعا نمیفهمم ی جماعتی ک اکثرا هم شاید مذهبی باشن

چطور قبول میکنن ک رابطه پسر قبل ازدواج عادیه

بخدا عادی نیس 

نیییس

در ضمن دختر پاک حق داره انتظار پسر پاک داشته باشه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یا باید خیلی پولدار شی بری مناطق بالا زندگی کنی ک آزادترن و فرهنگ بازتری دارن

یا هم مهاجرت کنی 

یا هم مجبور شی کنار بیای. فرهنگ عامه ی ایران همین هست متاسفانه

چه فرقی این چرت و پرتا چیه تو سرمون کردن واقعا

بئولوژی زن و مرد را در سرمان فرو نکردم علم بیولوژی میگه. ما دخترا پرده بکارت داریم ممکنه حامله بشیم تنوع طلب نیستیم و... ولی پسرا که اینطور نیستن و هزار چیز دیگه که اینجا نمیتونم بگم