2777
2789
عنوان

خانم ها ازتون یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس ماشین به نظرم واجبترهمن بودم ماشین میخریدم، چون خونه دارید زمین واجب نیس براتون بازم بستگی به شرا ...

شرایطمون جوریه ک شوهرم کارش دوره میترسم عادت کرده باشه به کار اونجا چون میگه اینجا ن کاره ن پول

و اینک خانوادش خیلییییی خودهان از ماشین قبلم خیلی فضولی میکردن اذیت 

بهم قول داده ماشین برداره دیگ نره دور همینجا باشه اما میدونم چون اینجا بیکاریه نمیشع 

شرایطمون جوریه ک شوهرم کارش دوره میترسم عادت کرده باشه به کار اونجا چون میگه اینجا ن کاره ن پولو این ...

ماشین به نظرم واجبتره به هرحال واقعا بدون ماشین سخته نمیشه جایی رفت الان چن وقت دیگه هوا سرد میشه ماشین از واجباته مخصوصا اگه بچه ام داشته باشید

ول کن خانواده شوهرتو ببینید خودتون چی میخواید

ماشین به نظرم واجبتره به هرحال واقعا بدون ماشین سخته نمیشه جایی رفت الان چن وقت دیگه هوا سرد میشه ما ...

حق داری خودم ماشین میخام بل اینک میترسم بخریم بچه هام چون قبلا طعم ماشین داشتن چشیدن خیلی میخانو همش اسرار میکنن ماشین بخرین

۸۷۰معلوم نیست چون بهس گفتم زمین بخره تا حالا بهش فک نکردیم

بازم فکر کنید عزیزم

من خودم به شخصه عاشق ماشینم و قطعا انتخابم ماشینه البته من اگه جای شما بودم زمین میخریدم چون ما ماشین داریم و خونه از خودمون نداریم ولی شما برعکس

۸۷٠ هم خوبه ماشین خوب میتونید بخرید مث ۲٠۶ ۲٠۷ سمند، دنا، پژو

بازم فکر کنید عزیزممن خودم به شخصه عاشق ماشینم و قطعا انتخابم ماشینه البته من اگه جای شما بودم زمین ...

دنا خیلی خوبه والاه 

ممنون عزیرم انشالله شما هم صاحب خونه بشی عزیزم خدا بزرگه 

خیلی ممنون بابت راهنماییت