2777
2789
عنوان

آقا درمان بی جونی بدن چیه

33248 بازدید | 51 پست

از خواب بیدار میشم ۱ ساعت چشم باز تو جامم همش خستم تو پاهام ضعف میره میخام برم آشپزخونه را تمیز کنم اصن پاهام نمیکشه کم خونم نیستم چیکار کنم اخه کارهام رو هم تلمبار شده😣😣😣😣😣😣

احتمالا كم خوني داري ، شايد دليل ديگه اي داشته باشم اما كم خوني شديدا باعث سستي و بي حالي بدن ميشه 

بزرگترين درسي كه تو زندگيم ياد گرفتم اينه كه لزومي نداره جواب هر الاغي رو بدم و باهاش وارد بحث بشم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو من کپی توهستم دیونه شدم ازمایشمم سالم خیلی خیلی بی جونم و تنبل هیچ کاری نمیتونم بکنم ازروزا بدم اومده دیگه

🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁

از اين قرصاي زرد شفاف ويتامين دي بخور خيلي خوبن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

منم همینجوریم. بیماری هست اسمش تامبالیا من دارم شما هم فک کنم داری. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آمپول نوربیون که ویتامین ب یک ب شش ب دوازده داره عالیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️