2777
2789
عنوان

ی سوال دارم خدایی راستشو بگین

765 بازدید | 87 پست

ادای روشنفکری درنیاریم ..

شوهر شما به زن های خیابون ، یا مخصوصا لب دریا نگاه کنه .

واکنش تون چیه 

شما خودتون هم فکر کنید قیافه معمولی دارید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم هوووو کجا نگا میکنی و میخندم طبیعی برام....اونم میگ لعنتیا چرا اینجوری میکنن خخخ حساس نیستم و جنگ جدل راه نمیذارم 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اول بگم مجردم

من خودم زودرنج و حساسم،از اونجایی که دوست دارم شوهرم عاشقم باشه اگه این کار رو کنه خیلی بهم بر میخوره و فکر می کنم دوستم نداره و براش کافی نیستم:/ حالا باید یه جوری دوست داشتنش رو ثابت کنه

از یه جایی به بعد دیگه اهمیتی نداره 

میدونی به این نتیجه رسیدم بعضی از مرد ها لیاقت یه زندگی خوب ندارن دنبال ماجراجویی هستن... و این ماجرا جویی یه جایی بالاخره به زمین میزنتشون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چندسال پیش با کشتی رفته بودیم سفر[قبل از اینکه حمله کنید باید بگم بندرعباس کیش بود😃]

دخترای جوان مانتوهاشون رو درآورده بودن و با استایل های پارتی طوری در حال رقص روی عرشه بودن

من و پدرم روی عرشه بودیم،پدرم سَرِش رو برگردوند(مذهبی هست)

چند دقیقه بعد مامانم اومد و به بابام گفت:اون دختر لباس صورتی رو نگاه کن چه قری میده🤣🤣🤣