2777
2789
عنوان

کیا با دانه چیا لاغر شدن بیان بگن

101 بازدید | 11 پست

سلام دخترا من شکم و پهلو دارم اینستا چندتا مطلب دیدم چند نفر گفتن دانه چیا چند نفر سماق و چیزای دیگه کیا با اینا لاغر شدن ممنون میشم تجربه هاتون و بگید فقط می‌خوام شکم و پهلو رو لاغر کنم غذا کم میخورم ولی به خاطر ویتامین ب که خوردم شکم و پهلو در آوردم 

من یه مدت شنیدم دمنوش شوید لاغر می‌کنه ولی زیاد خودش سرطان زا هست فقط زمانی که درد پریود دارم میخورم ...

تخم شوید و شنیدم لاغر می‌کنه  حالا اینستا زده بود سماق و با ماست بخوری ده روزه پنج کیلو کم می‌کنی امروز خوردم ببینم چی میشه شکمم خیلی تو مخمه من اصلا شکم پهلو نداشتم کلا پنجاه کیلو بودم یه ماهه بادکنک شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم شوید و شنیدم لاغر می‌کنه حالا اینستا زده بود سماق و با ماست بخوری ده روزه پنج کیلو کم می‌کنی ام ...

منم شکم و پهلو درآوردم 🤦🏻‍♀️

اکه نتیجه گرفتین میشه اینجا بگین؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

منم شکم و پهلو درآوردم 🤦🏻‍♀️اکه نتیجه گرفتین میشه اینجا بگین؟

باشه فعلا رفتم دانه چیا گرفتم سماق هم میخورم دو سه روزه اون یه کم غذا رو هم کمترش کردم همش سرگیجه دارم گشنمه برنج و نون لواش دو روزه روزه نخورم دوتا تخم مرغ آپز سفیده اش و خالی صبحونه میخورم ولی سیرم نمیکنه 

باشه فعلا رفتم دانه چیا گرفتم سماق هم میخورم دو سه روزه اون یه کم غذا رو هم کمترش کردم همش سرگیجه دا ...

من شنیدم کلا یدونه تخم مرغ آبپز کامل باید بخوری 

بنی اشکال ندارن زرده اش

من شنیدم کلا یدونه تخم مرغ آبپز کامل باید بخوری بنی اشکال ندارن زرده اش

کاملش هم خدایی یه دونه سیر نمیکنه هر چی کم غذا باشی من قدم ۱۵۶ وزنم آخرین بار ۷۰ بود اون سری تاپیک زدم گفتن امگا سه نچرفیت خوردم اثر نکرد بلغم زدا هم گرفتم با نچرفیت با هم خوردم 

کاملش هم خدایی یه دونه سیر نمیکنه هر چی کم غذا باشی من قدم ۱۵۶ وزنم آخرین بار ۷۰ بود اون سری تاپیک ز ...

والا من بر در نمیارم 😁🥲ولی خب هرکاری میدونی درست انجام بده 

موفق باشی خانومی

منم دانه چیا رو شنیدم مبرم میخرم استفاده میکنم ممنونم

والا من بر در نمیارم 😁🥲ولی خب هرکاری میدونی درست انجام بده موفق باشی خانومیمنم دانه چیا رو شنیدم م ...

عزیز دلی بازم نتیجه گرفتی بگو منم فعلا شروع کردم خدا کنه این دانه چیا راست باشه