2777
2789
عنوان

ختم بارداری به دلیل دیابت

352 بازدید | 39 پست

دوستان دکترم به خاطر دیابتی بودنم ختم بارداری با آمپول فشار رو داده.

الان خیلی نگرانم هم احساس می کنم آمادگی روحی زایمان طبیعی رو ندارم هم از آمپول فشار می ترسم.😭

کسی تجربه اش رو داره ؟

چند هفته ای عزیزم؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا فکرشم نمی کردم که تو هفته ی ۳۸ ختم بارداری رو بده الان چه کنم؟

هفته ٣٨ که خوبه وقت زایمانه و نینی کامل رشد کرده

من دیدم کسایی که ٣۴ یا ٣۵ ختم بارداری شدن

استرس نداشته باش دکترت بهتر از همه صلاحتو میخواد 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

من اصلا فکرشم نمی کردم که تو هفته ی ۳۸ ختم بارداری رو بده الان چه کنم؟

دیگه عزیزمن باید قبل از ۳۸ هفتگی دنبال امادگی زایمان میبودی 

چرا سزارین نمیکنی؟احتمالا بچتم خیلی درشته

برو بیمارستان خصوصی سزارین

دیگه عزیزمن باید قبل از ۳۸ هفتگی دنبال امادگی زایمان میبودی چرا سزارین نمیکنی؟احتمالا بچتم خیلی درشت ...

اصلأ قبول نمی کنند. با اینکه به دلیل شرایط جسمی بستری شدم بازم می گن مشکلات جسمیت دلیل بر سزارین نیست 

آخه یه مرتبه امروز که رفتم نامه یک بستری نوشت.منم یه سرچی تو نت کردم درباره یک آمپول فشار نگران شدم

به این فکر کن که قراره کوچولوتو ببینی:) 

اون موقع جای ترسیدن ذوق میکنی🥺🤍

حتما دکتر میدونه که داره چیکار میکنه توکل بر خدا