2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری سوال تخصصیه

154 بازدید | 4 پست

من ماه قبل از ۱۵ ام لکه بینی داشتم و از ۱۸ ام پری شروع شد و تقریبا با لک بینی حدود ۱۳ روز پری شدم. ماه قبل آمپول اچ سی جی زده بودم.

این ماه زمان تخمک گذاریمو تشخیص دادم و اقدام داشتم ولی الان نمیدونم از ۱۵ ام میشه موعد این ماهم یا ۱۸ ام

لک بینی توی محاسبه باید لحاظ بشه؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگر منظورت قبل از بارداریه این مطلب رو بخون

http://www.hidoctor.ir/74069_پراهمیت-ترین-اقدامات-

قبل-از-بارداری.html/

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
سلام برای،باردارشدن چه کاراهایی،بایدانجام بدیم

اگرم هیچ اطلاعاتی درباره بارداری نداری توصیه میکنم حتما قبل از بارادی یه مقدار مطالعه دربارش داشته باشی. بهترین کار هم اینه که روز به روز بارداری رو سرچ کنی و سی روز اول رو بخونی. یا ۴ هفته ی اول بارداری اینجوری متوجه میشه قراره چه اتفاقی بیافته تا باردار بشی

مورد بعدی اینکه اقدام به بارداری هم اگر سرچ کنی توی گوگل برات میاره که روز تخمک گذاری یعنی چی و چه اهمیتی داره

وقتی دکتر میگه اقدام به بارداری داشتید منظورش اینه که هیچگونه جلوگیری نداشتید و حداقل در هفته ۲بار رابطه زناشویی داشتید 

یه مقدار مطالعه کن سوالی هم داشتی بپرس اینجا همه ی دوستان جواب میدن