2777
2789

پسرعمه و عموهای همسرم اهل قلیون اینان و... ولی ما نیستیم..فکر میکنن ما بدمون میاد یا من اجازه نمیدم ب همسرم

.خودشون یک گروه تو واتس اپ زدن مارو هم اد کردن برای دورهمی اینا..دوره و مهمونی بود...اونجاها هماهنگ میکردن..

بعد خواهرشوهرم اومد گفت آره اونا یک گروه دیگه هم زدن همرو اد کردن یعنی حتی خواارهرشوهرمو شوهرشو ولی شما نیستید... دورهمی های بیشتر اونجاست هماهنگیاش... یعنی مارو نمیگن..

من از اینکه گروه زدن یا حتی دورهمی میگیرن مارو نمیگن ناراحت نشدم...اینکه خواهرشوهرم  رفته تو گروه اونا..حتی گفت پشتتونم تو گروه حرف زدن...یعنی خواهرشوهرم مثل ماست واستاده اونا پشت تک برادرش حرف بزنن و من....اینکه منو بدجور ناراحت کرده...همچنانم باهمن تو اون گروه

منم الان یکساله با خاهرشوهرم کلا سرسنگینم..عیدا و تولدا و مراسما همو میبینیم و اگه همو دعوت کردیم..هیچگونه قهر و بی احترامی نیست ..فقط فاصلمو زیاد کردم.

ب نظرتون من حساسم؟؟ یا حق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلیون که مسئله خاصی نیس ولی احتمالا این دورهمیا شروع داستانای دیگس.ما دو ساله درگیرشیم این تفرقه ها که جوونا توی فامیل راه انداختن.از روسری برداشتن شرو شد تا پارتی و مشروب و سیگار و .. اوایل ناراحت بودم.جمع آخرشونو که دیدگ خانوما با دامن کوتاه چاک دار جلوی دوستای شوهرشون و بقیه قضایا گفتم خدایا شکرت سرم توی زندگیمه این حواشی رو نداریم الان زن و مرد سیگارین و مشروبی زندگیاشونم روی هواست هر چند وقت یه بار زمزمه ی طلاقشون میاد

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
آره دیگه اینام مشروب اینا هست

خب شما اهلشی؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ