2777
2789
عنوان

خانمای سیاست مدار کمک کنید

200 بازدید | 24 پست

سلام، من ۱۴ ساله ازدواج کردم ۳ تا پسر دارم شوهرم یک سالی هست که یه کاری شروع کرده که همه ی پرسنلش خانم هستن از دختر مجرد بگیر تا زن ۴۰ ساله علاوه بر اینکه تو محیط کار ساعت های زیادی رو با اونا میگذرونه تو خونه هم به خاطر مسایل کاری دایم در حال چت کردن و صحبت های تلفنی با اون خانما هست من خیلی اذیت میشم نمی‌دونم چکار کنم بارها سر این موضوع دعوا کردیم ولی اصلا براش مهم نیست روز به روز از من دور تر میشه و به اونا نزدیک تر😭😭

از وقتی پسر کوچیکم به دنیا اومده تا الان که ۶ ماه گذشته جای خوابش رو هم جدا کرده به بهانه ی اینکه بچه سر و صدا می‌کنه بد خواب میشه در صورتی که پسرم خیلی آرومه 

نمی‌دونم چکار کنم احساس میکنم زندگیم از دستم رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرطور شده کنارش بخواب بچه رو جدا بخوابون در طول شب برو بهش سر بزن کم‌کم بچه عادت میکنه. حسابی به خودت برس

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
خودمم همینطور😭

قربونت نمیدونم چی بگم 

من روانشناسم، پس بیا یکمی منطقی باشیم 

۱ به همسرت گیر نده اصلا

۲ یه مدت آزاد ترش بزار

۳ به خودت برس 

۴ کارهایی ک دوس داره انجام بدی رو انجام بده و بالعکس 

انشالله چیزی نیست اما مراقب باش 

۳تا هم بچه داری عزیزدلم.

ناراحت نباش صبور باش

شاید خستگیِ کار و زندگیه حق داره ها

هرطور شده کنارش بخواب بچه رو جدا بخوابون در طول شب برو بهش سر بزن کم‌کم بچه عادت میکنه. حسابی به خود ...

خیلی به خودم میپرسم ولی به خاطر این کارش اعصابم خیلی ضعیف شده بداخلاقی میکنم دیروز یک ساعت و نیم رفته بود تو پارکینگ داشت با یکی از خانما حرف میزد بهش میگن خوب همینجا حرف می‌زدی دعوای بدی باهم کردیم بهش گفتم کی جای منو برات گرفته که اینطوری رفتار می‌کنی گفت تو کی باشی که جایی داشته باشی که کسی بخواد جاتو بگیره 😭😭

می‌دونم از رو عصبانیت این حرفو زد ولی خیلی برام گرون تموم شد لباس پوشیدم میخواستم برم بچه هام گریه کردن نداشتن برم

قربونت نمیدونم چی بگم من روانشناسم، پس بیا یکمی منطقی باشیم ۱ به همسرت گیر نده اصلا۲ یه مدت آزاد ترش ...

در کنار این کارا من رو هم به شدت محدود می‌کنه اصلا اجازه نمیده پامو از در بذارم بیرون نمیذاره تو گوشی هیچ برنامه ی مجازی ای داشته باشم همش تو خونه با بچه ها هستم خیلی خسته و کلافه میشم خودشم که همش سرش به کاراش گرمه خانوادم هم شهر دیگه هستن خیلی احساس تنهایی و بی کسی میکنم

قربونت نمیدونم چی بگم من روانشناسم، پس بیا یکمی منطقی باشیم ۱ به همسرت گیر نده اصلا۲ یه مدت آزاد ترش ...

خیلی حالم بده اعتماد به نفسم رو از دست دادم اگه بچه نداشتم اصلا تحمل نمیکردم